Obnoviť stránku

Maxi-Cosi RodiFix Black Raven

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Maxi-Cosi RodiFix Black Raven

Detská autosedačka RodiFix Digital značky Maxi-Cosi zaistí bezpečné prevážanie dieťaťa v automobile. Sedačka rastie s dieťaťom, je určená pre vek 3,5 až 12 rokov.

Autosedačka RodiFix sa upevňuje pomocou systému IsoFix. Dieťa sedí v smere jazdy a pripútate ho 3-bodovým bezpečnostným pásom. Dodatočnú fixáciu sedačky umožňuje kotevné úchytka za opierkou hlavy. Sedačku môžete v rýchlosti nastaviť z polohy sedenia na polohu na spanie. Výšku i šírku je možné nastaviť.

Disponuje unikátnou technológiou ochrany hlavy AirProtect - špeciálne vyvinutá pena v opierke hlavy je zabalená v perforovanom obale, v prípade nárazu absorbuje postupným vyfukovaním vzduchu energiu, a tým chráni oblasť hlavy oveľa bezpečnejšie, než akékoľvek iné autosedačky.

Každá mamička ocení ľahkú údržbu, poťah sa dá zložiť a prať. Autosedačka RodiFix je vyrobená z kvalitných materiálov a pre dieťa je veľmi pohodlná.

Parametre a špecifikácia:

  • Hmotnosť: 6,6 kg
  • Šírka v sedadle: 27 cm
  • Hĺbka vnútri sedadla: 33 cm
  • Výška: 66 - 83 cm
  • Šírka mimo sedlo: 46 cm
  • Hĺbka mimo sedadlo: 46 cm
  • Farba: čierna

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 6,6 kg

Farba

Farba Čierna

Vlastnosti

Možnosť nastavenia Polohy opierok rúk
Kód:  FOB404
Produktové číslo:  3220660248698

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12