Obnoviť stránku

MAX FACTOR Miracle Touch 60 Sand 11,5 g

3,7 5 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Garancia najlepšej ceny
14,90 €

MAX FACTOR Miracle Touch 60 Sand 11,5 g

Rada by ste vlastnili nejaký produkt, ktorý dokáže schovať všetky nedokonalosti vašej pleti? V takom prípade vám príde vhod make-up MAX FACTOR. Kompaktný (púdrový) make-up sa ľahko nanáša, môžete ho tak využiť kdekoľvek, pokojne na cestách. Odtieň je stredný, perfektne splynie so stredne hnedou pleťou. Určite oceníte, že vám dlhotrvajúci make-up z pleti len tak nezmizne. Dokáže vyhladiť rôzne nedokonalosti pleti. Pleť príliš nezaťažuje, a neupcháva tak póry. Ide o krycí make-up. Tento typ tiež radíme medzi tónovací make-up, takže zjednotí tón pleti a rozjasní ju k tomu. Vhodný je pre všetky typy pleti, nemôžete tak urobiť pri výbere chybu. Tento výrobok sa radí do kategórie dermokozmetiky, ktorá podlieha najprísnejším požiadavkám na kvalitu. Produkt je možné jemne rozotrieť pomocou labutienky. V balení nájdete 11,5 g.

Hlavné vlastnosti make-upu MAX FACTOR Miracle Touch 60 Sand 11,5 g

  • Neupcháva póry
  • Krycí make-up
  • Konzistencia make-upu: kompaktná
  • Vašu pleť krásne zjednotí
  • Pre všetky typy pleti
  • Zostane na vašej pleti 24 hodín
  • Odtieň vhodný pre stredne tmavú pleť
  • Labutienka zaistí jednoduchú aplikáciu produktu

Zloženie

Cyclopentasiloxane, Aqua, Glycerín, Talc, Dimethicone Crossover, Dietylhexyl Carbonate, Sodium Chloride, Niacinamide, Acetyl Glucosamine, Etylhexyl Methoxycinnamate, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Pentapeptide-4 Palmitoyl, BHT / Aliantoín P-Leaf / Allantoín P-Leaf / Allantoín P-Leaf / Allantoín P-Leaf / Allantoin P-Leaf 18 Dimethicone, Dimethicone, Meticone, Aluminum Hydroxide, PEG-10 Dimethicone Crossover, Cyclotetrasiloxane, Disodium EDTA, PEG-100 stearát, Caramel, Benzyl Alcohol, Metylparabén, Propylparabén, etylparabénom, Perfume, Linalool, Hexylcanel, Citronelone, Citronelone, Citronelone, Citronelone, Citronelone, Citronelone, Citronelone, Citronelone, Citronelone, Citronelone, Citronelone, Citronelone, Citronelone, Citronelone, Citronelone, Citronelone Salone Butylphenyl Methylpropion, [+/- CI 77891, CI].

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Make-up

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne, Profesionálne
Typ pleti Všetky typy
Výdrž 24 hodín

Vlastnosti

Vlastnosti Dlhotrvajúci, Vyhladzujúci, Neupcháva póry
Účinok Zjednotenie pleti

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Balenie

Typ balenia Téglik
Obsah balenia Labutienka
Hmotnosť 11,5 g

Konzistencia

Konzistencia Kompaktná

Krytie

Krytie Krycí

Odtien

Odtien Medium
Kód:  DEKO4241
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3614227962859

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18