Obnoviť stránku

MAX FACTOR Miracle Pure Eye Enhancer 02 Buff 10 ml

Garancia najlepšej ceny
9,19 €

MAX FACTOR Miracle Pure Eye Enhancer 02 Buff 10 ml

Objavila sa na vašej tvári nejaká nedokonalosť a potrebujete ju rýchlo zakryť? Určite by ste boli vďační za korektor MAX FACTOR, ktorý sa zaraďuje medzi vegan. Ponúkaný stredne tmavý odtieň korektora sa hodí najmä na snedšiu pleť. Je krycí, takže vaša pleť po jeho použití bude celkovo vyzerať lepšie. Ideálna možnosť pre všetky typy pleti. Zásluhou tuby bude nanášanie výrobku korektor MAX FACTOR bezproblémovým procesom. Objem dosahuje 10 ml.

Kľúčové prednosti korektora MAX FACTOR Miracle Pure Eye Enhancer 02 Buff 10 ml

  • Korektor MAX FACTOR zahladí nedokonalosti
  • Odtieň určený na snedšiu pleť
  • Krycí korektor
  • Vyhovuje všetkým typom pleti
  • Šikovná tuba na bezproblémovú aplikáciu
  • Objem: 10 ml

Zloženie

AQUA/WATER/EAU, DIMETHICONE, CAPRYLYL METHICONE, GLYCERIN, ISONONYL ISONONANOATE, SILICA, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, PEG-10 DIMETHICONE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, SODIUM POTASSIUM ALUMINUM SILICATE, SODIUM CHLORIDE, TRIBEHENIN, MICA, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, TOCOPHERYL ACETATE, CAFFEINE, CHLORPHENESIN, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, 3-O-ETHYL ASCORBIC ACID, SQUALENE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, MEDICAGO SATIVA (ALFALFA) EXTRACT, GLUCOSYL HESPERIDIN, TOCOPHEROL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T[1]BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, [MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR/+/-: TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499)]

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Korektor

Špecifikácia

Špecifikácia Vegan
Typ pleti Všetky typy

Vlastnosti

Účinok Proti opuchom/kruhom pod očami

Balenie

Typ balenia Tuba
Objem 10 ml

Konzistencia

Konzistencia Tekutá

Krytie

Krytie Krycí

Odtien

Odtien Medium
Kód:  DEKO7676
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3616304504174

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14