Obnoviť stránku

Max Factor MasterTouch Concealer 309 Beige 1,5 ml

5,80 €

Max Factor MasterTouch Concealer 309 Beige 1,5 ml

Korektor MasterTouch Concealer je sýty púdrový prípravok, ktorý sa postará o dokonalé odstránenie všetkých farebných nedokonalostí a nerovností pleti. Dokáže spoľahlivo zakryť kruhy okolo očí, vačky pod očami aj pigmentové škvrny, vyrážky alebo jazvičky po akné. Vysoko krycí korektor pleť dokonale ošetrí a pripraví na ďalšie líčenie. Zanecháva pleť zamatovo jemnú, bezchybnú a žiarivú. 
Korektor môžete na potrebné miesta nanášať aplikačným štetcom alebo použite aplikačnú hubku, ktorá bez problémov nanesie prípravok aj na väčšie plochy tváre. V priebehu okamihu rozjasní vašu tvár a ponechá jej dokonale prirodzený vzhľad. Jemné zloženie korektora obsahuje účinné látky, ktoré dodávajú pleti energiu a zabraňujú jej vysúšaniu. Ľahké zloženie nedráždi ani nezaťažuje pleť. Korektor môžete používať samostatne alebo ho ladiť s mejkapmi Max Factor. Doprajte si krásnu a hebkú pleť!  
Odtieň:
309 beige
Objem:
1,5 ml
 

Parametre a špecifikácia

Balenie

Objem 1,5 ml

Typ

Typ Korektor

Špecifikácia

Typ pleti Všetky typy
Výdrž 16 hodín

Vlastnosti

Vlastnosti Dlhotrvajúci
Účinok Zjednotenie pleti, Zvýrazňujúci

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Konzistencia

Konzistencia Tekutá

Krytie

Krytie Krycí

Odtien

Odtien Light
Kód:  KSDE0644-c
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  50081998

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04