Obnoviť stránku

MAX FACTOR MasterTouch Concealer 303 Ivory 1,5 ml

5 2 hodnotení
5,80 €

MAX FACTOR MasterTouch Concealer 303 Ivory 1,5 ml

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Presunutím alebo kliknutím vložte obrázok.
 

Korektor Master Touch dokonale zakryje nerovnosti a farebné nedokonalosti pleti. Dokáže zakryť kruhy pod očami, rovnako ako zamaskovať pigmentové škvrny, vyrážky alebo jazvičky po akné. Behom chvíľky vašu pleť krásne rozjasní a zjednotí jej farebný tón. Korektor odstráni všetky známky únavy na pleti a pomôže vám vytvoriť jej prirodzene svieži vzhľad.
Prípravok dodáva pleti potrebnú energiu a jeho jemné zloženie nedráždi ani nezaťažuje pleť. Zaisťuje pleti hydratáciu a zabraňuje tak jej vysúšaniu. Korektor má vysokú schopnosť krytia a priložený aplikátor v podobe hubky dokáže naniesť bez problémov prípravok aj na väčšiu plochu tváre. Hodvábna textúra korektoru všetky nedostatky pleti spoľahlivo zakryje a zároveň ju perfektne ošetrí. Majte krásnu a sviežu pleť!
Odtieň:
303 Ivory
Typ pleti:
Pre všetky typy pleti.
Použitie:
Nanášajte na postihnuté miesta a dobre rozotrite. Pokračujte bežným líčením.
Objem:
1,5 ml


Zloženie:
Aqua, Cyclopentasiloxane, Titanium Dioxide, Propylene Glycol, Dimethicone, Talc, Aluminum Starch Octenylsuccinate, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Sodium Chloride, PVP, Laureth-7, Trihydroxystearin, Methicone, Hydrogenated Soybean Oil, Paraffin, Polyglyceryl-4 Isostearate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Hexyl Laurate, Silica, Stearic Acid, Ethylene/Methacrylate Copolymer, Synthetic Wax, Microcristallina Cera, Polyethylene, Aluminum Hydroxide, IsopropyI Titanium Triisostearate, Sodium Dehydroacetate, Propylparaben, Methylparaben, Ethylene Brassylate, [Cl 77492, Cl 77491, Cl 77499]
 

 
 

Parametre a špecifikácia

Balenie

Typ balenia Tuba
Objem 10 ml

Typ

Typ Korektor

Špecifikácia

Typ pleti Všetky typy
Výdrž 24 hodín

Vlastnosti

Vlastnosti Dlhotrvajúci, Neupcháva póry, Vhodný na oči
Účinok Zjednotenie pleti, Rozjasňujúci

Dermokozmetika

Dermokozmetika s dermatologickým účinkom

Konzistencia

Konzistencia Tekutá

Krytie

Krytie Krycí

Odtien

Odtien Medium
Kód:  KSDE0644-a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  50081974

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02