Obnoviť stránku

MAX FACTOR Lipfinity Lip Colour 140 Charming

Garancia najlepšej ceny
9,49 €

MAX FACTOR Lipfinity Lip Colour 140 Charming

Dobre udržiavané a upravené pery sú vizitkou každej ženy. Kvalitný rúž dokonale podčiarkne ich vzhľad. Rúž MAX FACTOR je sýto pigmentovaný a zaručí úplné krytie, takže bez problémov prekryje vašu prirodzenú farbu pier. Zaručuje dlhotrvajúcu intenzitu po dobu 24 hodín, aby ste predišli častému opravovaniu po každom jedle, či pití. Ak preferujete veľké pery, tento variant s leskom vám ich opticky zväčší. Tekutá konzistencia sa len tak ľahko neotrie a jej kontúry sa nerozpíjajú. Nezvýrazňuje nedokonalosti pier a dodá im hydratáciu po celú dobu aplikácie. V kombinácii s kontúrovacou ceruzkou navyše docielite presne vymedzené okraje. Oranžový rúž na pery MAX FACTOR vás nadchne odtieňom, ktorý si na prvý pohľad obľúbite.

Rúž MAX FACTOR Lipfinity Lip Colour 140 Charming ...

Zásadné vlastnosti rúžu MAX FACTOR Lipfinity Lip Colour 140 Charming

  • Rúž MAX FACTOR dodá perám zmyselnosť
  • Zakrýva prirodzenú farbu v jednej vrstve
  • Vydrží až 24 hodín
  • Lesk opticky zväčší pery
  • Tekutá konzistencia sa nerozpíja a v prípade úplného zaschnutia ani nezanecháva stopy
  • Suchým perám zaručí perfektnú hydratáciu
  • Odtieň rúžu na pery MAX FACTOR je oranžový

Zloženie

ISODODECANE TRIMETHYLSILOXYSILICATE DIMETHICONE MICA DISTEARDIMONIUM HECTORITE PROPYLENE CARBONATE TALC AQUA PROPYLPARABEN +/- [CI 15850 CI 77491 CI 19140 CI 42090 CI 7 5470 CI 77492] STEP 2. SUCROSE POLYCOTTONSEEDATE CERA ALBUMU PARAFFIN MICROCRISTALLINA CERA TOCOPHERYL ACETATE TOCOPHEROL HYDROGENATED SOYBEAN OIL SYNTHETIC WAX ETHYLENE / PROPYLENE COPOLYMER POLYETHYLENE PROPYL GALLATE ETHYLENE BRASSYLATE PROPYL PARABEN

Parametre a špecifikácia

Krytie

Krytie Plné

Textúra

Textúra Lesklá, Tekutá

Vlastnosti

Vlastnosti Dlhotrvajúci, Hydratačný

Odtieň

Odtieň Oranžový

Výdrž

Výdrž 24 hodín

Hmotnosť

Hmotnosť 4,2 g (0 kg)
Kód:  DEKO6577
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  86100013782

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12