Obnoviť stránku

MAX FACTOR Facefinity All Day Flawless 3v1 SPF20 N77 Soft Honey 30 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MAX FACTOR Facefinity All Day Flawless 3v1 SPF20 N77 Soft Honey 30 ml

Obzeráte sa po nejakom produkte, ktorý prekryje všetky nedostatky vašej pleti? Potom bude tou správnou voľbou make-up MAX FACTOR. S pomocou pumpičky si make-up MAX FACTOR ľahko nadávkujete. Tekutý make-up je obľúbený u žien, ktoré pri jeho nanášaní oceňujú jednoduchosť a rýchlosť. Odtieň je stredný, bude ladiť s ľahšou pleťou. Určite oceníte, že vám dlhotrvajúci make-up z pleti len tak nezmizne. Vaša tvár bude tiež chránená pred UV žiarením, a to nielen v letných dňoch. Ide o krycí make-up. Trápi vás vaša lesklá pleť? Problém takého typu jednoducho spraví zmatňujúci make-up. Vhodný je pre všetky typy pleti, nemôžete tak urobiť pri výbere chybu. Ak ste fanúšikmi vegan kozmetiky, potom budete z tohto make-upu nadšená.

Kľúčové vlastnosti make-upu MAX FACTOR Facefinity All Day Flawless 3v1 SPF20 N77 Soft Honey 30 ml

  • Obsahuje ochranný SPF faktor
  • Krycí make-up
  • Konzistencia make-upu: tekutá
  • Pre dokonale matnú pleť
  • Make-up MAX FACTOR s celkovým objemom 30 ml
  • Pre všetky typy pleti
  • Odtieň bude najlepšie sedieť stredne tmavej pleti

Zloženie

AQUA/WATER/EAU, CYCLOPENTASILOXANE, TALC, PROPYLENE GLYCOL, DIMETHICONE, PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, SODIUM CHLORIDE, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, PVP, METHICONE, BENZYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYDROXIDE, ETHYLENE/ METHACRYLATE COPOLYMER, SYNTHETIC BEESWAX, TRIHYDROXYSTEARIN, SILICA, SODIUM BENZOATE, SYNTHETIC WAX, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, HEXYL LAURATE, ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE, ETHYLENE BRASSYLATE, POLYETHYLENE, [MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR/+/-:TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499)]

Parametre a špecifikácia

Balenie

Typ balenia Pumpička
Objem 30 ml

Typ

Typ Make-up

Špecifikácia

Špecifikácia Vegan
Typ pleti Všetky typy

Vlastnosti

Vlastnosti Dlhotrvajúci, Ochranný SPF faktor
Účinok Zmatňujúci, Dlhotrvajúci

Konzistencia

Konzistencia Tekutá

Krytie

Krytie Krycí

Odtien

Odtien Medium
Kód:  DEKO7704

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04