Obnoviť stránku

MAX FACTOR 2000 Calorie Dramatic Volume Mascara 04 Navy 9 ml

4,7 287 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
5,34 €

MAX FACTOR 2000 Calorie Dramatic Volume Mascara 04 Navy 9 ml

Odvážte sa a vyskúšajte nový look s maskarou Max Factor 2000 Calorie Navy 04, ktorá zväčší objem vašich rias až o 300 %! Od korienkov až ku končekom riasy predĺži a zhustí. Táto maskara je stálica na svetovom trhu a za svoju dvadsaťročnú kariéru si vybudovala veľkú obľubu ako medzi ženami, tak aj medzi profesionálnymivizážistmi. Jej unikátne zloženie a špeciálne tvarovaná kefka na aplikáciu toho správneho množstvo maskary je dôvodom, prečo je táto riasenka toľko obľúbená a prečo dokáže vaše riasy urobiť krajšie a zvodnejšie. Vďaka obsahu patentovaných tekutých kryštálov dosiahnete viditeľného objemu a dĺžky aj na tých najtenších a najjemnejších riasach. Aby vaše riasy vydržali po celý deň rovnako krásne a riasenka sa nerozmazávala, používa Max Factor pre maskaru 2000 Calorie unikátny spevňovač. Sú to duálne polymérové systémy a prírodné vosky, ktoré tiež bráni topeniu riasenky pri telesnej teplote. Vaše perfektne nalíčené riasy budú dokonalé umelecké dielo počas krátkej chvíľky. Dovoľte svojim očiam vyniknúť a prejaviť ich krásu s nevšedným modrým odtieňom maskary Max Factor 2000 Calorie.

Kľúčové vlastnosti maskary Max Factor 2000 Calorie Navy 04

  • Riasenka zväčší objem vašich rias až o 300 %
  • S nevšedným modrým odtieňom rias budete jednoducho neprehliadnuteľná
  • Maskara Max Factor 2000 Calorie je vo svete kozmetiky žiarivou stálicou
  • Unikátny spevňovač zaručí, že vaša riasenka vydrží po celý deň bez rozmazania
  • Max Factor 2000 Calorie obsahuje patentované tekuté kryštály, ktoré viditeľne zväčšia objem aj dĺžku rias

Zloženie:
Aqua, Acrylates Copolymer, Glyceryl Stearate, Disteardimonium Hectorite, Propylene Glycol, Stearic Acid, Copernicia Cerifera Cera, Triethanolamine, Lecithin, Propylene Carbonate, Polyvinyl Alcohol, Synthetic Wax, Oleic Acid, Alcohol Denat., Glycerin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Panthenol, Polyethylene, Glycine Soja Oil, Xanthan Gum, Glyceryl Oleate, Dimethicone, Methylcellulose, Silica Dimethicone Silylate, Trisodium EDTA, Tetrasodium EDTA, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Propylparaben, Methylparaben, Ethylparaben, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Sodium Laureth Sulfate, Ammonium Hydroxide, Sulfuric Acid, Denatonium Benzoate, T-Butyl Alcohol, [+/- CI 77499, CI 77491, CI 77492, CI 77007].

Použitie:
Naneste kefkou po celej dĺžke rias od korienkov ku končekom a prečešte. Pre dramatickejší vzhľad naneste dve až tri vrstvy.


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne

Typ

Typ Klasická
Špecifikácia Dekoratívne

Efekt

Efekt Objem

Farba

Farba Čierna
Kód:  DEKO4281
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  50681686

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04