Obnoviť stránku

MAX FACTOR 2000 Calorie Black 01 9 ml 1+1

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MAX FACTOR 2000 Calorie Black 01 9 ml 1+1

Maskara Max Factor 2000 Calorie Black 01 zväčší objem vašich rias až o 300 %! Od korienkov až ku končekom riasy predĺži a zhustí. Táto maskara je stálica na svetovom trhu a za svoju dvadsaťročnú kariéru si vybudovala veľkú obľubu ako medzi ženami, tak aj medzi profesionálnymi vizážistami. Jej unikátne zloženie a špeciálne tvarovaná kefka na aplikáciu toho správneho množstvo maskary je dôvodom, prečo je táto maskara tak obľúbená a prečo dokáže vaše riasy urobiť krajšie a zvodnejšie. Vďaka obsahu patentovaných tekutých kryštálov dosiahnete viditeľného objemu a dĺžky aj na tých najtenších a najjemnejších riasach. Aby vaše riasy vydržali po celý deň rovnako krásne a maskara sa nerozmazávala, používa Max Factor pre maskaru 2000 Calorie unikátny spevňovač. Sú to duálne polymérové systémy a prírodné vosky, ktoré tiež bráni topeniu maskary pri telesnej teplote. Vaše perfektne nalíčené riasy budú dokonalé umelecké dielo počas krátkej chvíľky. Dovoľte svojim očiam vyniknúť a prejaviť ich krásu!
Aktívne látky:
Tekuté kryštály zaistia viditeľný objem a dĺžku aj na tých najtenších a najjemnejších riasach.
Duálne polymérové systémy, prírodné vosky a spevňovač bránia topeniu maskary pri telesnej teplote a zaistia, aby vaše riasy vydržali po celý deň rovnako krásne a maskara sa nerozmazávala.
Typ rias:
Pre všetky typyrias.
Použitie:
Nanášajte na riasy pomocou špeciálnej kefky, ktorá je súčasťou balenia.
Tip:
Na umocnenie účinkov maskary použite podkladovú bázu pod riasenku.
Na odlíčenie odporúčame použiť odličovací prípravok na oči.
Farba:
čierna
Objem:
9 ml


 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Klasická

Efekt

Efekt Predĺženie, Objem

Farba

Farba Čierna
Kód:  KSDE381-as

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14