Obnoviť stránku

MAUI MOISTURE Coconut Milk Dry Hair Shampoo 385 ml

4,6 23 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
10,90 €

MAUI MOISTURE Coconut Milk Dry Hair Shampoo 385 ml

Vlasová kozmetika Maui Moisture je inšpirovaná Havajským ostrovom Maui. Doprajte vďaka nej svojim suchým vlasom poriadnu dávku výživy so šampónom z radu Coconut Milk. Jeho unikátna receptúra obsahuje blahodarné kokosové mlieko a čistý výťažok z oleja guavy a mangového masla. Vaše vlasy tak budú intenzívne hydratované, vyživené a chránené pred vonkajšími vplyvmi. Iste si zamilujete ľahkú a krémovú konzistenciu šampónu, ktorým sa môžete umývať každý deň. Šampón MAUI MOISTURE Coconut Milk Dry Hair Shampoo dodá vašim vlasom hodvábnu jemnosť, oslnivý lesk a zdravý vzhľad.

Kľúčové vlastnosti šampónu MAUI MOISTURE Coconut Milk Dry Hair

  • Šampón MAUI MOISTURE dodá vašim vlasom poriadnu dávku výživy
  • Receptúra obsahuje kokosové mlieko a čistý výťažok z oleja guavy a mangového masla
  • Vlasy budú hydratované, vyživené a chránené pred vonkajšími vplyvmi
  • Ľahká a krémová konzistencia krému
  • MAUI MOISTURE Coconut Milk Dry Hair Shampoo dodá vlasom jemnosť, oslnivý lesk a zdravý vzhľad

Použitie:
Šampón naneste v dostatočnom množstve na vlhké vlasy a vmasírujte ho až do končekov vlasov. Potom dôkladne opláchnite vodou. Po umytí šampónom a na dosiahnutie ešte lepších výsledkov, použite kondicionér MAUI MOISTURE Coconut Milk Dry Hair Conditioner.

Zloženie:
Aloe Barbadensis Leaf Juice, Water (Aqua), Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, PPG-2 Hydroxyethyl Coco/Isostearamide, Glycol Distearate, Cocos Nucifera (Coconut) Water, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Psidium Guajava Seed Oil, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Polyquaternium-10, Sodium Cocoyl Isethionate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Methyl Gluceth-10, Sodium Chloride, Tapioca Starch, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Fragrance (Parfum)


Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov, Bez silikónov, Bez sulfátov, S prírodnými olejmi

Účinok

Účinok Lesk, Hydratácia, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Suché

Objem

Objem 385 ml

Typ

Typ produktu Šampón
Kód:  KSVL4830
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  022796170514

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16