Obnoviť stránku

MAUI MOISTURE Bamboo Fibers Weak Hair Shampoo 385 ml

4,6 23 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
11,90 €

MAUI MOISTURE Bamboo Fibers Weak Hair Shampoo 385 ml

Vlasová kozmetika Maui Moisture je inšpirovaná Havajským ostrovom Maui. Dodajte svojim slabým vlasom poriadnu dávku energie s posilňujúcim šampónom z radu Bamboo Fibers, ktorý je ideálnou voľbou pre krehké, slabé a rednúce vlasy. Jeho unikátna receptúra obsahuje blahodarný ricínový a neemový olej, ktorý vlasy šetrne umyje a zároveň imposkytne dostatočnú výživu. Ďalšou zložkou sú exotické bambusové vlákna, ktoré sa postarajú o posilnenie a regeneráciu zničených vlasov. MAUI MOISTURE Bamboo Fibers Weak Hair Shampoo vaše vlasy zároveň zahustí a oživí. Váš účes tak získa zdravý a svieži vzhľad plný vitality.

Kľúčové vlastnosti šampónu MAUI MOISTURE Bamboo Fibers Weak Hair

  • Posilňujúci šampón MAUI MOISTURE dodá vlasom potrebnú energiu
  • Šampón je ideálny pre krehké, slabé a rednúce vlasy
  • Blahodarný ricínový a neemový olej vlasy šetrne umyje a zároveň vyživí
  • Exotické bambusové vlákna sa postarajú o posilnenie o regeneráciu zničených vlasov
  • MAUI MOISTURE Bamboo Fibers Weak Hair Shampoo vaše vlasy zároveň zahustí a oživí

Použitie:
Šampón naneste v dostatočnom množstve na vlhké vlasy a vmasírujte ho až do končekov vlasov. Potom dôkladne opláchnite vodou. Po umytí šampónom a na dosiahnutie ešte lepších výsledkov, použite kondicionérMAUI MOISTURE Bamboo Fibers Weak Hair Conditioner.

Zloženie:
Aloe Barbadensis Leaf Juice, Water (Aqua), Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, PPG-2 Hydroxyethyl Coco/Isostearamide, Glycol Distearate, Cocos Nucifera (Coconut) Water, Bambusa Arundinacea Stem Extract, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Melia Azadirachta Seed Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Polyquaternium-10, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Sodium Cocoyl Isethionate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Methyl Gluceth-10, Tapioca Starch, Sodium Chloride, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Fragrance (Parfum)


Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov, Bez silikónov, Bez sulfátov, S prírodnými olejmi

Účinok

Účinok Objem, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Slabé a rednúce

Objem

Objem 385 ml

Typ

Typ produktu Šampón
Kód:  KSVL4831
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  022796170613

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01