Obnoviť stránku

Mattel Fisher-Price Pohodlné sedátko

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Mattel Fisher-Price Pohodlné sedátko

Perfektná upokojujúca sedačka pre deti od narodenia, v ktorom sa bábätká zabavia a mamičky si vďaka nemu užijú voľný čas. Veľmi elegantné, pohodlné a vibrujúce sedadlo s moderným dizajnom je doplnené mäkučkou podložkou s veselými motívmi, na ktorom si môže vaše dieťatko spokojne zdriemnuť. A keď je čas k hre? K dispozícii je odnímateľná hrazdička, na ktorej sú pripevnené dve zvieratká, po ktorých sa bábätká rady naťahujú a tým si precvičujú jemnú motoriku a koordinujú zrak s pohybmi ručičiek.

Kľúčové vlastnosti

  • Je vhodné pre deti od narodenia
  • Jemne vibruje, čo bábätko upokojuje
  • Má odnímateľnú hrazdičku s dvoma veselými hračkami
  • Podporuje jemnú motoriku
  • Koordinuje zrak s pohybmi ručičiek dieťatka
  • Nekĺže
  • Má moderný dizajn
  • Podložka zo sedačky je snímateľná, možno ju prať v práčke
  • Sedadlo je vhodné až do váhy 11,3 kg

Na hranie aj spinkanie

Jedinečná vibrujúca sedačka, v ktorej sa vaše bábätko bude cítiť ako v raji a vy sa nebudete stačiť čudovať, koľko máte zrazu voľného času! Sedačka je vyrobená z pevného lesklého plastu, má veľmi moderný dizajn, nekĺže a je opatrená pohodlnou mäkkou podložkou s veselými motívmi, ktorú môžete po zašpinení zložiť a vyprať v práčke. K sedačke patrí aj snímateľná hrazdička so zvieratkami, po ktorých sa bude vaše bábätko naťahovať, takže si bude precvičovať jemnú motoriku a zároveň koordinovať pohyb svojich ručičiek so zrakom. Poznáte lepšiu vychytávku, v ktorej sa vaše dieťatko výborne pohrá, odpočinie si a vám ostane čas pre seba?

Pre aktiváciu vibrácií je potrebná batéria typu D, ktorá nie je súčasťou balenia.

 
Kód:  HRAif0612
Produktové číslo:  0887961098808
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03