Obnoviť stránku

MATRIX Style Link Heat Buffer Thermal Styling 250 ml

3,2 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MATRIX Style Link Heat Buffer Thermal Styling 250 ml

Najčastejšie sú vlasy poškodzované teplom pri vysúšaní, kulmovaní, žehlení alebo vplyvom poveternostných a iných vonkajších vplyvov. Dokonalú ochranu pred tepelným poškodením vašim vlasom poskytne vlasový sprej Matrix Thermal Styling. Zanechá vlasy nielen ochránené, ale prepožičia im tiež viditeľnú hladkosť a neprehliadnuteľný lesk. Jednoduchá aplikácia a bezoplachová starostlivosť sú časovo úplne nenáročné. Chráňte svoje vlasy pred teplom v každom ročnom období, podporujte ich zdravie a krásu!

Dôležité vlastnosti

  • Poskytuje vlasom ochranu až do 232 °C
  • Pôsobí okamžite
  • Zanecháva vlasy hladké a lesklé
  • Ľahká textúra nezaťažuje vlasy

Použitie:
Nastriekajte na vlhké vlasy a upravte podľa potreby. Neoplachujte.
Zloženie:
Aqua/Water/Eau, Alcohol Denat., Crotonic Acid/Vinyl C8-12 Isoalkyl Esters/Va/Bis-Vinyldimethicone Crosspolymer, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, VP/VA Copolymer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum/Fragrance, Phenoxyethanol, Aminomethyl Propanol, Citric Acid, Xylose, Ethylhexylglycerin, Limonene, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Linalool, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hydroxycitronellal, Citral, Isoeugenol, Eugeno.

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Lesk, Uhladenie

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 250 ml

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Žehlením, Fénovaním, Vonkajšími vplyvmi
Kód:  KSVL2915
Produktové číslo:  884486203090

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06