Obnoviť stránku

MATRIX Oil Wonders Amazonian Murumuru Controlling Oil 125 ml

5 5 hodnotení

MATRIX Oil Wonders Amazonian Murumuru Controlling Oil 125 ml

Vlasový olej MATRIX Oil Wonders Amazonian Murumuru Controlling Oil vo forme spreja je jedinečný kozmetický prípravok, ktorý dokáže skrotiť nepoddajné a krepatiace sa vlasy až na 72 hodín.

Sprej sa nanáša ako posledný krok vlasovej starostlivosti pred konečnou úpravou účesu a neoplachuje sa, je možné ho ale tiež použiť do vlhkých vlasov pred umývaním alebo pridať do kondicionéra po umývaní vlasov. Zanecháva vlasy hebké, dokonale uhladené, pružné a žiarivo lesklé.

Vlasový sprej je vhodný pre všetky typy vlasov. Obsahuje vzácne výťažky z plodov palmy murumuru, ktorá rastie v amazonskej džungli. Majú blahodarné účinky na vlasy a vlasovú pokožku, dokonale vlasy vyživujú, hydratujú, celkovo zlepšujú ich kvalitu a spoľahlivo ich chránia pred vlhkom aj pred vonkajšími škodlivými vplyvmi.

Doprajte svojim vlasom kvalitný prípravok, aby boli zdravé, jemné, hladké a prirodzene krásne.

Aktívne látky:

  • Výťažky zo stromu murumuru – vlasy vyživujú, hydratujú, celkovo zlepšujú ich kvalitu a spoľahlivo ich chránia pred vlhkom aj pred vonkajšími škodlivými vplyvmi.

Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov.
Použitie:
V závislosti od typu vlasov môžete aplikovať olej do vlhkých vlasov pred umývaním, pridať do kondicionéru alebo v malom množstve na vlhké a suché vlasy počas stylingu.
Objem:
125 ml
Zloženie:
Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Parfum/Fragrance, Olea Europaea Oil/Olive Fruit Oil, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Hydroxycitronellal, Isoeugenol.

 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Bio , Profesionálne

Typ

Typ produktu Olej

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S vitamínmi

Účinok

Účinok Uhladenie, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov, Normálne

Objem

Objem 125 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Bezoplachová

Účinok

Účinok Uhladenie, Regenerácia
Kód:  KSVL2493
Produktové číslo:  884486183132

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03