Obnoviť stránku

MATRIX Biolage ScalpSync Tonikum 10 x 6 ml

5 2 hodnotení
Cenová bomba
20,90 € Ušetríte 3,60 €

MATRIX Biolage ScalpSync Tonikum 10 x 6 ml

Vlasové sérum MATRIX Biolage ScalpSync Pro-Aminexil Anti-Hair Loss Tonic je špeciálny kozmetický prípravok, ktorý ochráni vaše vlasy pred slabnutím a vypadávaním. Vlasová kúra obsahuje AMINEXIL, ktorý účinne pôsobí na puzdro vlasového korienka a zachováva ho pružné. Poskytuje dostatočné ukotvenie vlasového korienka, umožňuje mu tak čerpať potrebnú energiu a celkovo brzdí vypadávanie aj celkové slabnutie vlasov. Dodajte vašim vlasom vitalitu a potrebnú silu, aby boli silné a zdravé!

Sérum je rozdelené do desiatich ampuliek, ktoré rýchlo a účinne dodajú vašim vlasom vitalitu. Účinnosť látky Aminexil, ktorá je v prípravku obsiahnutá, je okrem iného testovaná spotrebiteľmi a bolo preukázané, že táto látka spomaľuje vypadávanie vlasov, posilňuje ich štruktúru a umožňuje im čerpať potrebnú výživu. Vlasové sérum sa neoplachuje. Ampulka, ktorá sérum obsahuje, je opatrená aplikátorom, ktorý vám uľahčí nanášanie. Doprajte svojim vlasom kúru, ktorá ich viditeľne posilní, obmedzí ich vypadávanie a podporí ich zdravý vzhľad a prirodzenú krásu.
Účinné látky:

  • Aminexil - pôsobí na kolagénové púzdro obklopujúce vlasový korienok, zabraňuje tým jeho tuhnutiu a udržuje jeho prirodzenú pružnosť, dostatočne ukotvuje vlasový korienok, tým mu zaisťuje dostatočný príjem energie a reguluje vypadávanie vlasov

Typ vlasov:
Pre slabé vlasy so sklonom k ??vypadávaniu.
Použitie:
Aplikujte na suché alebo uterákom vysušené vlasy. Nasaďte aplikátor a jemne vmasírujte objem jednej celej ampulky ku korienkom vlasov. Pracujte postupne a jemne, pri nanášaní prípravku masírujte pokožku hlavy. Neoplachujte! Finálnu úpravu vlasov vykonajte ako obvykle. Pre maximálny účinok používajte jednu ampulku každý deň po dobu 6 – 8 týždňov, alebo aspoň trikrát týždenne. Pre dlhodobý účinok kúru opakujte dvakrát ročne.
Objem:
10× 6 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu tonikum

Vyberte si profesionálny rad

Značka modelového radu Matrix
Modelový rad Biolage ScalpSync

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi

Účinok

Účinok Vypadávanie, Rast, Objem

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Objem

Objem 60 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Bezoplachová

Druh

Druh Aminexilový

Typ

Typ produktu tonikum
Kód:  KSVL2522
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3474630620629

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16