Obnoviť stránku

MATRIX Biolage ColorLast Conditioner 200 ml

4,5 2 hodnotení
Cenová bomba
11,90 € Ušetríte 1,90 €

MATRIX Biolage ColorLast Conditioner 200 ml

Kondicionér MATRIX Biolage ColorLast Conditioner je unikátny regeneračný prípravok, ktorý ošetrí vaše farbené alebo chemicky upravované vlasy. Jeho výnimočné zloženie obsahuje extrakt z kvetov orchidey, vďaka ktorému chráni vaše farbené vlasy pred vyblednutím.

Účinné látky obsiahnuté v tomto prípravku vlasy vyživujú a zaistia im tak prirodzenú pružnosť a ochranu pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Tento jedinečný prípravok farbu vašich vlasov ochráni pred vyblednutím na veľmi dlhú dobu.

Prípravok sa nanáša do mokrých umytých vlasov, nechá sa chvíľu pôsobiť a dôkladne sa opláchne. Vlasy sú po použití tohto kondicionéru dokonale ošetrené a ľahko sa rozčesávajú. Kondicionér dokonale obnoví vlasové vlákno a dodá vlasom nádherný lesk. Doprajte vašim vlasom kvalitný prípravok, aby boli lesklé, zdravé a krásne!
Aktívne látky:

  • Extrakt z kvetov orchidey pomáha zachovávať farbu.

Typ vlasov:
Pre farbené vlasy.
Použitie:
Aplikujte do mokrých umytých vlasov, nechajte chvíľu pôsobiť a potom dôkladne opláchnite.

 

Objem:
200 ml
 

Zloženie:
Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Glycerin, Cetyl Esters, Isopropyl Myristate, Isopropyl Alcohol, Phenoxyethanol, Parfum/Fragrance, Lauryl PEG/PPG-18/18 Methicone, Limonene, Chlorhexidine Digluconate, Dodecane, Poloxamer 407, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Alcohol, Benzophenone-4, Hydroxycitronellal, Amyl Cinnamal, Orchis Mascula Extract.

 

Parametre a špecifikácia

Vyberte si profesionálny rad

Značka modelového radu Matrix
Modelový rad Biolage ColorLast

Účinok

Účinok Lesk, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené

Objem

Objem 200 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Špecifikácia

Špecifikácia Bio , Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi

Typ

Typ produktu Kondicionér
Kód:  KSVL2507
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3474630619944

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04