Obnoviť stránku

MATERNEA Chladivý a relaxačný gél na nohy 125 ml

MATERNEA Chladivý a relaxačný gél na nohy 125 ml

Stretávate sa s opuchmi nôh počas tehotenstva? Dôvodom opuchov je zvýšené zadržiavanie tekutín v tele a tlak vnútorných orgánov. Krvný obeh sa musí najmä v posledných mesiacoch tehotenstva vyrovnať s väčšou váhou, pričom sú vplyvom zvýšenej hladiny hormónov oslabené cievne steny. MATERNEA Chladivý a relaxačný gél na nohy ponúka perfektné riešenie vašich opuchnutých, unavených a ťažkých nôh. Špeciálne vybrané aktívne zložky hydratujú pokožku, uvoľňujú napätie, dodávajú pocit sviežosti a ľahkosti. Prípravok je dermatologicky testovaný a hypoalergénny. Gél vás prekvapí ľahkou mätovou arómou z prírodných olejov a je zaručene bezpečný pre vás i vaše bábätko.

Kľúčové vlastnosti MATERNEA chladivého a relaxačného gélu na nohy

  • Gél hydratuje pokožku a uvoľňuje napätie
  • Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva mastný povlak
  • Bezpečné používanie počas tehotenstva
  • Dlhotrvajúci chladivý efekt
  • MATERNEA Chladivý a relaxačný gél na nohy je hypoalergénny
  • Dermatologicky testované

Použitie MATERNEA chladivého a relaxačného gélu na nohy

MATERNEA Chladivý a relaxačné gél na nohy sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva na pokožke mastný povlak. Aplikujte denne na suchú a čistú pokožku. Krúživými masážnymi pohybmi rozotierajte gél od prstov smerom nahor. Opakujte, ak máte stále pocit ťažkých nôh.

Účinné látky v MATERNEA chladivom a relaxačnom géli na nohy

Escin – prírodná aktívna látka z gaštanov, zlepšuje priepustnosť ciev, zvyšuje pevnosť žilových stien, zlepšuje krvný obeh a prekrvenie od končatín k srdcu. Má relaxačný, protizápalový a anticelulitídny účinok.
Urea – je vysoko hydratačná, uľahčuje regeneráciu prirodzenej rovnováhy vody v pokožke, robí ju hladšou a mladšou
Levanduľový olej – má antiseptické účinky. Stimuluje rast zdravých buniek a udržuje rovnováhu vody v pokožke.
Mätový olej – dodáva okamžitý pocit sviežosti a uvoľnenia. Bojuje s pocitom natiahnutých svalov a ťažkostí nôh. Pôsobí pozitívne na opuchy.
Frescolat – v kombinácii s levanduľou a mätou zaisťuje dlhotrvajúci chladivý efekt
Zloženie:
Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Urea, Menthyl Lactate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Lecithin, Escin, Menthol, Mentha Piperita Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Limonene, Linalool, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Sodium Hydroxide, CI 44090

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 125 ml

Typ produktu

Typ produktu Gél

Určenie

Určenie Telová

Účinok

Účinok Opuchy

Typ produktu

Typ produktu Gél
Kód:  BABY6480
Produktové číslo:  3800002300088

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02