Obnoviť stránku

MARVIS Ginger Mint Toothpaste 75 ml

4,3 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MARVIS Ginger Mint Toothpaste 75 ml

Bieliaca zubná pasta MARVIS Ginger Mint Toothpaste je špeciálny prípravok na ošetrenie zubov, ktorý odstraňuje všetky povrchové zafarbenia vašich zubov a zubný kameň. Táto jedinečná zubná pasta poskytuje intenzívny chuťový zážitok pri každom čistení zubov.

Bohatá krémová zubná pasta neobsahuje fluoridy a premení každodenné čistenie vašich zubov na luxusný relaxačný zážitok, ktorý zanecháva v ústach dlhotrvajúcu sviežosť a príjemnú príchuť mäty s hrejivým zázvorom. Táto pikantná kombinácia svojou vôňou aj chuťou pripomína atmosféru trópov. Pasta zuby perfektne čistí a odstraňuje zubný povlak a kameň. Dôkladne čistí zafarbenie zubov od kávy, čaju a jedla.

Doprajte si luxusnú zubnú pastu pre žiarivejší úsmev a príjemný pocit čistoty vo vašich ústach!
Použitie:
Naneste pastu na kefku a dôkladne zuby vyčistite. Používajte najmenej dvakrát denne.
Objem:
75 ml

 

 

Parametre a špecifikácia

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Univerzálna

Vlastnosti

Vlastnosti Bez fluoridu
Kód:  KSPZ0035
Produktové číslo:  M11012

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14