Obnoviť stránku

MARVIS Dreamy Osmanthus 75 ml

Zľavnené -26 %
5,69 € 7,79 €

MARVIS Dreamy Osmanthus 75 ml

Zubná pasta patrí spolu so zubnou kefkou k základom zubnej hygieny. Vyberajte si takú, ktorá bude vyhovovať vašim individuálnym potrebám. Zubná pasta MARVIS sa radí k univerzálnemu typu, ktorý zariadi každodennú hygienu vašej ústnej dutiny. Ľudí vyhľadávajúci často zubára kvôli zubným kazom zbaví starostí aj vyšší podiel aminfluoridov, ktoré znižujú množenie baktérií, a tým aj kazivosť zubov. Pridaný fluorid vás ochráni pred vznikom zubného kazu. Pro zachování dásní a zubů zdravých používejte pastu každý den. Objem zubnej pasty MARVIS je 75 ml. Bylinková príchuť urobí z čistenia zubov obľúbenú činnosť pre každého. Na udržanie zdravých zubov, bieleho úsmevu a sviežeho dychu odporučíme používať pastu na zuby MARVIS spolu s vhodne zvolenou zubnou kefkou.

Zásadné vlastnosti zubnej pasty MARVIS Dreamy Osmanthus 75 ml

  • Univerzálna zubná pasta MARVIS je ideálna na obyčajnú dennú hygienu
  • Špeciálna receptúra ​​chráni pred rozvinutím zubného kazu
  • Významným kladom je obsah fluoridu
  • Pasta na zuby disponuje objemom 75 ml
  • Čistenie zubov doplní bylinková príchuť
  • Zubná pasta MARVIS prinesie zdravé zuby a rozjasnený úsmev

Zloženie

Uhličitan vápenatý, glycerín, Aqua (Water / Eau), hydratovaný oxid kremičitý Aróma (Flavor), Xylitol, Cellulose Gum, Sodium Lauryl Sulfate, Titanium Dioxide, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Citric Acid, Sodium Citrate, Limonene, Benzyl Alcohol.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Univerzálna

Vlastnosti

Vlastnosti Ochrana pred zubným kazom, S fluoridom

Objem a príchuť

Objem 75 ml
Príchuť Bylinková
Kód:  ZUB2099
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8004395112821

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07