Obnoviť stránku

MARK SCRUB Azalea Shower Pudding 200 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MARK SCRUB Azalea Shower Pudding 200 ml

Príjemne osviežujúci Azalková sprchovací krém MARK SCRUB Azalea uvoľní vaše telo po fyzickej námahe a celodennom zhone. Spolu s výživnými olejmi z mandlí a olív prináša vášmu telu úľavu, hydratáciu a dokonalé vyživenie celej pokožky priamo pri sprchovaní. Šetrne vašu pokožku očistí a zanechá ju tak sviežu, odpočinutú a vláčnu, a to aj vtedy, keď je vyčerpaná po celodennom pobyte na slnku, ak trpí ekzémom alebo suchosťou. Vaša pokožka tak zostane vďaka sprchovaciemu krému MARK SCRUB Azalea Shower Pudding hydratovaná, oddýchnutá, vyživená a veľmi jemná na dotyk.

Kľúčové vlastnosti MARK SCRUB Azalea Shower Pudding

  • Sprchovací krém MARK SCRUB Azalea šetrne čistí, hydratuje a osviežuje
  • Oleje z mandlí a olív dokonale vyživujú celú pokožku
  • Šetrne ošetruje aj citlivú a slnkom vysušenú pokožku
  • Vitamíny obsiahnuté v sprchovacom krému remineralizujú pokožku
  • Sprchovací krém MARK SCRUB Azalea Shower Pudding je príjemným parťákom na osvieženie celého tela

Zloženie:
Aqua (voda), Lauryl Glucoside (jemná čistiaca zložka), Decyl Glucoside (jemná čistiaca zložka), Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil (mandľový olej), Cocos nucifera Oil (kokosový olej), Xanthan Gum (xantanová guma), *Olea Europaea Oil (olivový olej), Maris Sal (morská suL), Benzyl Alcohol, Salicylic Acid (kyselina salicylová), Sorbic Acid (kyselina sorbová), Lactic Acid (kyselina mliečna), Parfum, Helianthus annuus Hybrid Oil (slnečnicový olej), Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojobový olej), Lithospermum Erythrorhizon Rott Extract


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Bio , Prírodné

Objem

Objem 200 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Bio , Prírodné

Využitie produktu

Typ produktu Sprchový krém
Kód:  SG537
Produktové číslo:  8588006750744

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06