Obnoviť stránku

MARK face and body Prírodná pleťová maska so zeleným čajom MARK Green Tea Face Mask 30 g

MARK face and body Prírodná pleťová maska so zeleným čajom MARK Green Tea Face Mask 30 g

Zbavte sa nepríjemného akné a čiernych bodiek pomocou prírodnej pleťovej masky Mark inšpirovanej indickou tradíciou. Maska zo zeleného čaju účinne odstráni toxíny z pokožky a dodá jej zdravý a svieži vzhľad. Práve zelený čaj v kombinácii s ovseným a neemovým práškom vďaka svojim antioxidačným vlastnostiam bojujú proti voľným radikálom a chránia pleť pred škodlivým slnečným žiarením. Zároveň spomaľujú starnutie pleti a výskyt vrások. Protizápalové účinky pomáhajú sťahovať póry, miernia kožné infekcie či ekzémy a liečia tak aknóznu a problematickú pleť.

Kľúčové vlastnosti pleťovej masky Mark Green Tea Face Mask

  • Pleťová maska zbaví pleť akné a čiernych bodiek
  • Maska dodá pleti zdravý vzhľad
  • Produkt chráni pleť proti škodlivému slnečnému žiareniu a voľným radikálom
  • Maska obsahuje zelený čaj, nimbový, ryžový a ovsený prášok
  • Obsiahnutý ovsený prášok pleť zmatňuje
  • Maska má antibakteriálne a antiseptické účinky
  • Obsiahnuté zložky pleť upokoja a zjemnia
  • Maska zabraňuje predčasnému starnutiu pleti
  • 100 % prírodný produkt
  • Maska neobsahuje konzervačné prísady a ani iné pridané syntetické látky

Zložky a ich unikátne účinky

Zelený čaj bohatý na vitamíny a antioxidanty pokožku detoxikuje, čistí a hydratuje. Posilňuje jej prirodzenú lipidovú bariéru, vďaka čomu dochádza k obnove kožných buniek a prevencii vzniku vrások. Antibakteriálne a protizápalové účinky sa postarajú o stiahnuté póry, redukciu kožného mazu a účinne bojujú proti akné a čiernym bodkám.

Neem (nimbovník) má silné antibakteriálne, protivírusové a protizápalové účinky. Dokáže tak odstrániť akné, čierne bodky, hnisavé vyrážky aj rozšírené póry. Antioxidanty minimalizujú tvorbu jazvičiek a škvŕn po akné. Vďaka mastným kyselinám a vitamínu E pleť spevnie a napne sa.

Ryžový prášok upokojuje a hydratuje pokožku a zanecháva ju zamatovo hladkú a jemnú.

Ovsený prášok dokáže upokojiť začervenanú a podráždenú pokožku a bojuje proti kožným chorobám a ekzémom. Navyše má zmatňujúci efekt a vďaka antioxidantom slúži ako prevencia proti vráskam.

Použitie:
Jednu čajovú lyžičku púdrovej masky zmiešajte v dlani s malým množstvom teplej vody tak, aby ste vytvorili jemnú kašičku. Naneste ju na očistenú a navlhčenú pokožku tváre (vynechajte oblasť očí). Nechajte pôsobiť 3 až 5 minút a následne tvár opláchnite vodou. Ak je to potrebné, pokožku ešte hydratujte obľúbeným krémom alebo olejovým sérom. Masku používajte dvakrát až trikrát týždenne.

Zloženie:
Avena Sativa (Oat) Kernel Meal, Camellia Sinensis (Green Tea) Powder, Oryza Sativa (Rice) Powder, Azadirachta Indica (Neem) Leaf Powder

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Hmotnosť

Hmotnosť 30 g (0,03 kg)

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné
Typ pleti Atopická a ekzematická, Mastná, Normálna

Typ

Typ Umývacia

Typ pleti

Typ pleti Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná

Účinok

Účinok Rozjasňujúci, Čistenie
Kód:  PLK610
Produktové číslo:  8588006750799

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09