Obnoviť stránku

MARK face and body Prírodná pleťová maska s vitamínom C MARK Pink Clay Face Mask 30 g

MARK face and body Prírodná pleťová maska s vitamínom C MARK Pink Clay Face Mask 30 g

Nabite svoju pleť čerstvou energiou a sviežou vitalitou! Dosiahnete to pomocou prírodnej pleťovej masky Mark, ktorá vám dodá zdravý a rozžiarený vzhľad. Unikátna receptúra masky zahŕňa ružový íl v kombinácii s lotosovým a medovým práškom, ktoré majú rozjasňujúce a revitalizačné účinky. Vašej pleti sa tak navráti hydratácia, pružnosť a jemnosť. Antibakteriálna a detoxikačná sila masky vám pomôže v boji proti mastnej pleti, ekzémom a akné. Dôležitú úlohu zohráva aj vitamín C, ktorý pokožku chráni pred pôsobením voľných radikálov a zabraňuje tak predčasnému starnutiu pokožky. Pleťová maska však povzbudí aj vašu myseľ jemnou vôňou sladkých jahôd.

Kľúčové vlastnosti pleťovej masky Mark Pink Clay Face Mask

  • Pleťová maska dodá pokožke zdravý a vitálny vzhľad
  • Maska obsahuje ružový íl, lotosový a medový prášok
  • Má rozjasňujúce a revitalizačné účinky
  • Maska má antibakteriálne a detoxikačné účinky
  • Produkt pomáha mastnej pleti v boji proti akné a ekzémom
  • Vitamín C chráni pokožku pred pôsobením voľných radikálov
  • Maska zabraňuje predčasnému starnutiu pleti
  • 100 % prírodný produkt
  • Maska neobsahuje konzervačné prísady a ani iné pridané syntetické látky

Zložky a ich unikátne účinky

Ružový íl je jeden z najjemnejších ílov vôbec, a preto je vhodný na suchú, citlivú, alebo podráždenú pleť so sklonom k začervenaniu. Pokožku hĺbkovo čistí a účinne detoxikuje. Navyše má regeneračné, revitalizačné a antiseptické účinky. Pleti navráti pružnosť a zdravý vzhľad. Pomáha v boji s ekzémom, akné, rosaceou, či psoriázou.

Vitamín C zvyšuje produkciu kolagénu v koži, čím ju spevňuje a regeneruje. Pomáha aj pri hojení raniek a eliminuje vznik pigmentových alebo stareckých škvŕn. Pokožku chráni pred škodlivým pôsobením voľných radikálov.

Jahodový prášok je bohatý na vitamíny, antioxidanty a minerálne látky. Vyživuje suchú pokožku a navracia jej žiarivý vzhľad. Prispieva k obnove pleti a redukuje vrásky. Vďaka antibakteriálnym účinkom pomáha v boji s mastnou pleťou alebo akné.

Medový prášok udržuje prirodzenú hydratáciu pokožky, má revitalizačné a regeneračné účinky, vďaka ktorým je pleť upokojená. Ideálny na suchú a citlivú pleť.

Lotosový prášok povzbudzuje a regeneruje. Podporuje vyhladenie pokožky a zanecháva ju jemnú. Ako prírodný antioxidant je vhodný aj na problematickú pleť.

Použitie:
Jednu čajovú lyžičku púdrovej masky zmiešajte v dlani s malým množstvom teplej vody tak, aby ste vytvorili jemnú kašičku. Naneste ju na očistenú a navlhčenú pokožku tváre (vynechajte oblasť očí). Nechajte pôsobiť 3 až 5 minút a následne tvár opláchnite vodou. Ak je to potrebné, pokožku ešte hydratujte obľúbeným krémom alebo olejovým sérom. Masku používajte dvakrát až trikrát týždenne.

Zloženie:
Gragaria Vesce & Maltodextrín, Nelumbo Nucifera Seed Powder, Mel & Maltodextrín, Ascorbic Acid
Pink Clay

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Hmotnosť

Hmotnosť 30 g (0,03 kg)

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné
Typ pleti Atopická a ekzematická, Citlivá, Mastná, Normálna

Typ

Typ Umývacia

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Mastná, Normálna, Zmiešaná, Suchá

Účinok

Účinok Rozjasňujúci, Čistenie
Kód:  PLK611
Produktové číslo:  8588006750812

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19