Obnoviť stránku

MARILOU BIO Organic makeup remover milk 75 ml

Príslušenstvo k tovaru

MARILOU BIO Organic makeup remover milk 75 ml

Marilou Bio Organic Makeup Remover Milk je účinné odličovacie mlieko s vysokým obsahom prírodných zložiek. Toto jedinečné mlieko dokonale a napriek tomu šetrne čistí pleť od zvyškov make-upu a ďalších nečistôt. Ďalej poskytuje pokožke potrebnú dávku hydratácie, výživy, upokojuje ju a dodáva jej príjemnú hebkosť. Je vhodné pre všetky typy pleti, vrátane pleti citlivej a podráždenej.

Kľúčové vlastnosti

  • BIO kvalita
  • odličovacie mlieko s vysokým obsahom prírodných látok
  • dôkladne, ale šetrne čistí
  • hydratuje, regeneruje a vyživuje pleť

Aktívne látky

Aloe vera poskytuje pokožke hĺbkovú hydratáciu, bambucké maslo ju efektívne upokojuje. Jojobový olej s avokádom sa starajú o to, aby pleť bola vždy dokonale vyživená a vláčna.

Dôležité informácie

Použitie:
Výrobok je vhodný pre všetky typy pleti. Krúživými pohybmi naneste na pokožku oblasti tváre a krku, zvyšok mlieka zotrite pomocou navlhčeného tampónu, potom opláchnite vodou. Pre optimálny výsledok používajte každý deň ráno aj večer.

Objem:
75 ml

Zloženie:
Aqua (Water), Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Glyceryl Stearate Citrate, Helianthus Annuus Seed Oil (Sunflower Seed Oil)*, Cetearyl Alcohol, Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba Seed Oil)*, Tocopherol, Xanthan Gum, Parfum (Fragrance), Sodium Hydroxide, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, D-Limonene, Citronellol, Linalool.
* ingredients issued from organic farming

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 75 ml
Kód:  KSPL0879
Produktové číslo:  3760143830601

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07