Obnoviť stránku

MARILOU BIO Organic cleansing gel 75 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MARILOU BIO Organic cleansing gel 75 ml

Marilou BIO Organic Cleansing Gel je prírodný čistiaci gél vhodný pre všetky typy pleti. Tento účinný čistiaci gél jemne a šetrne čistí pokožku a odstraňuje všetky nečistoty, bez toho aby ju akokoľvek podráždil. Zanecháva pleť dokonale čistú, hydratovanú a osvieženú, celkovo zlepšuje jej kvalitu a pomáha zjednocovať jej farebný tón. Vďaka svojmu unikátnemu zloženiu navyše sťahuje rozšírené póry, zmenšuje opuchy okolo očí a chráni pokožku pred nepriaznivými účinkami voľných radikálov, čím pomáha spomaľovať proces starnutia pleti.

Kľúčové vlastnosti

  • BIO kvalita
  • Čistiaci gél pre všetky typy pleti
  • Jemne a šetrne čistí
  • Hydratuje a osviežuje pleť
  • Zjednocuje farebný tón pleti
  • Sťahuje rozšírené póry

Aktívne látky

Glycerín zabezpečuje hydratáciu pleti, nevädza ju upokojuje, osviežuje a dôsledne čistí, ďalej má spevňujúci efekt a antibakteriálne vlastnosti. Vitamín E chráni pleť pred účinkami voľných radikálov, a tak pomáha spomaľovať starnutie.

Dôležité informácie

Použitie:
Výrobok je vhodný pre všetky typy pleti. Naneste gél na navlhčenú tvár a kruhovými pohybmi rozotrite penu, potom opláchnite čistou vodou.

Objem:
75 ml

Zloženie:
Aqua (Water), Centaurea Cyanus Flower Water*, Glycerin,  Cocamidopropyl Betaine, Ammonium Lauryl Sulfate, Cocoglucoside, Glyceryl Oleate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Benzyl Alcohol, D-limonene, Linalool.
* ingredients issued from organic farming

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 75 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Mastná

Typ produktu

Typ produktu Gél

Určenie

Určenie Pre ženy

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné
Typ pleti Atopická a ekzematická, Citlivá, Mastná
Kód:  KSPL0876
Produktové číslo:  3760143830618

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07