Obnoviť stránku

MARILOU BIO Moisturizing Body Milk 100 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MARILOU BIO Moisturizing Body Milk 100 ml

MARILOU BIO Moisturizing Body Milk je telové mlieko s prírodným zložením, ktoré jemne navonia vašu pokožku a dodá jej pocit komfortu. Mlieko sa rýchlo vstrebáva, pokožku hydratuje, zjemňuje a upokojuje.

Kľúčové vlastnosti

  • BIO kvalita
  • Telové mlieko s jojobovým olejom a bambuckým maslom
  • Hydratuje a zjemňuje
  • Upokojuje citlivú pokožku

Aktívne látky

Jojobový olej dodáva potrebnú výživu a upokojuje. Bambucké maslo sa stará o akokoľvek podráždenú, narušenú či poškodenú pleť. Aloe vera kožu zvláčňuje, pôsobí protizápalovo a spolu s glycerínom hydratuje.

Dôležité informácie

Použitie:
Nanášajte na telo po kúpeli, sprche alebo podľa potreby. Pre maximálny účinok používajte denne a s pomocou krúživých masážnych pohybov.

Objem:
100 ml

Zloženie:
Aqua (Water), Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Helianthus Annuus Seed Oil (Sunflower Seed Oil)*, Cetearyl Alcohol, Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba Seed Oil)*, Tocopherol, Xanthan Gum, Parfum (Fragrance), Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Dehydroacetic Acid, Linalool, D-limonene, Citronellol.
* ingredients issued from organic farming

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 100 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá

Špecifikácia

Typ pleti Citlivá

Účinok

Účinok Hydratácia
Kód:  KSTE0703
Produktové číslo:  3760143830625

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12