Obnoviť stránku

MARILOU BIO Cleasing Oil 125 ml

MARILOU BIO Cleasing Oil 125 ml

MARILOU BIO Cleasing Oil je odličovací olej na odstránenie make-upu a nečistôt z pleti i očí. Hĺbkovo hydratuje a prispieva k vláčnosti pleti, upokojuje podráždenia a vyživuje. Olej znižuje známky únavy aj kruhy a opuchy pod očami a prispieva k pevnosti pokožky a jej vitalite. Pleť je po použití rozjasnená a svieža.

Kľúčové vlastnosti

  • BIO kvalita
  • 99 % prírodných zložiek
  • Odličovací olej
  • Hydratuje, zvláčňuje a upokojuje
  • Znižuje známky únavy, kruhy a opuchy pod očami
  • Rozjasňuje pleť

Aktívne látky

Olej zo sladkých mandlí pleť čistí, regeneruje, zjemňuje, osviežuje a predchádza jej starnutiu. Vitamín E, ktorý pôsobí ako antioxidant, chráni pred vonkajšími nepriaznivými vplyvmi a podporuje mikrocirkuláciu v pleti.

Dôležité informácie

Použitie:
Určené pre kombinovanú a suchú, až veľmi suchú pleť. Naneste na kozmetický tampón a utierajte pleť až do úplného vyčistenia. Nemusíte oplachovať vodou.

Objem:
125 ml

Zloženie:
Caprylic/capric Triglyceride, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil*, Coco-caprylate/caprate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Apricot Kernel Oil Polyglyceryl-10 Esters, Parfum (Fragrance), Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Linalool, Benzyl Salicylate, Geraniol, Citronellol, Limonene.
* ingredients issued from organic farming

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 125 ml

Typ pleti

Typ pleti Zmiešaná, Suchá

Typ

Typ produktu Odličovací olej

Špecifikácia

Typ pleti Zmiešaná, Suchá
Kód:  KSTE0699
Produktové číslo:  3760143830939

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08