Obnoviť stránku

MARILOU BIO Argan Oil Certified Organic Face Scrub 75 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MARILOU BIO Argan Oil Certified Organic Face Scrub 75 ml

Marilou BIO Argan Oil Certified Organic Face Scrub je jemný pleťový peeling s vysokým obsahom prírodných zložiek (99,4 %). Tento jedinečný peeling odstraňuje pomocou malých častíc nečistoty a odumreté bunky pleti, tým prispieva k ich obnove a prináša pleti prirodzenú energiu a vitalitu. Obsahuje kombináciu minerálov, ktoré sú základom pre rast a regeneráciu buniek. Mastné kyseliny, arganový olej a antioxidačný vitamín E zaručujú, že pleť zostáva hydratovaná, jemná a hebká. Doprajte svojej pokožke špičkovú bio starostlivosť.

Kľúčové vlastnosti

  • BIO kvalita
  • Pleťový peeling s arganovým olejom
  • Šetrne čistí do hĺbky
  • Regeneruje a vyživuje pleť
  • Hydratuje

Aktívne látky

Mastné kyseliny, arganový olej, antioxidanty a vitamín E zaručujú, že pleť zostáva hydratovaná, jemná a hebká. Doprajte svojej pokožke špičkovú bio starostlivosť. K ďalším prospešným aktívnym látkam patria silice, aloe vera a minerály, ktoré prispievajú k regenerácii pokožky a k hydratačnému a zvláčňujúcemu účinku peelingu.

Dôležité informácie

Použitie:
Výrobok je vhodný pre všetky typy pleti. Aplikujte na vlhkú pleť a krk 2× týždenne, jemnými krúživými pohybmi robte masáž.

Objem:
75 ml


Zloženie:

AQUA (WATER), OCTYLDODECANOL, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE CITRATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, STEARIC ACID, CETEARYL GLUCOSIDE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, SODIUM BENZOATE, SILICA, LEVULINIC ACID, XANTHAN GUM, SODIUM LEVULINATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER*, SODIUM PHYTATE, PALMITIC ACID, CERA ALBA (BEESWAX)*, PARFUM (FRAGRANCE), TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ALCOHOL, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE.
* ingredients issued from organic farming

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 75 ml
Kód:  KSPL1312
Produktové číslo:  3760143830847

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12