Obnoviť stránku

MARIA NILA Head & Hair Heal Beauty Bag

MARIA NILA Head & Hair Heal Beauty Bag

MARIA NILA Head & Hair Heal Beauty Bag je kozmetická súprava šampónu a kondicionéru od popredného švédskeho výrobcu vegánskej kozmetiky. Kozmetika od MARIA NILA je vyrobená s láskou k zvieratám. Praktická súprava obsahuje šampón a kondicionér v počte 4 ks, 2 ks v normálnej a 2 ks v cestovnej veľkosti. Head & Hair Heal je jedinečný, protizápalový vlasový šampón. Šampón aj kondicionér stimulujú rast vlasov, vyživujú pokožku hlavy a liečia suchú pokožku. Kondicionér obsahuje Pirocton Olamin, ktorý zamedzuje vzniku lupín a extrakt z aloe vera spolu s vitamínom E vyživujú a regenerujú pokožku hlavy. Súprava MARIA NILA Head & Hair Heal Beauty Bag je uložená v praktickej taštičke zo 100 % recyklovanej sieťoviny na uloženie prípravkov v kúpeľni, či pribalenie na cesty.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej súpravy MARIA NILA Head & Hair Heal Beauty Bag – šampón a kondicionér

  • MARIA NILA Head & Hair Heal Beauty Bag je kozmetická kolekcia šampónu a kondicionéru
  • Kozmetická súprava obsahuje šampón a kondicionér v počte 4 ks, 2 ks v normálnej a 2 ks v cestovnej veľkosti
  • Taška zo sieťoviny slúži na praktické uloženie kozmetického obsahu v kúpeľni
  • Šampón aj kondicionér sú určené na všetky typy vlasov
  • Vďaka vegánskemu zloženiu je šampón aj kondicionér MARIA NILA vyrobený bez obsahu živočíšnych produktov
  • Uzdravujúce zloženie oboch prípravkov s dôrazom na obsah aloe vera ocenia majiteľky s problematickou pokožkou hlavy
  • Prítomnosť aloe vera redukuje lupiny a vyrovnáva pH pokožky
  • Prípravky MARIA NILA Head & Hair Heal Beauty podporujú rast vlasov
  • Vychutnajte si starostlivosť o vaše vlasy aj na cestách vďaka cestovnému baleniu
  • MARIA NILA ponúka kozmetickú súpravu v darčekovej taštičke zo 100 % recyklovaného materiálu

Aktívne látky šampónu:
Pirocton-olamin – má antibakteriálne účinky, upokojuje pokožku hlavy, zabraňuje svrbeniu a preventívne pôsobí proti vzniku lupín
Extrakt z Aloe Vera – má upokojujúce účinky, hydratuje a regeneruje vlasovú pokožku
Vitamín E – vyživuje a obnovuje vlasové jadro, má extra silné antioxidačné vlastnosti, upokojuje a regeneruje vlasovú pokožku, pomáha aj chrániť farbu vlasov
Apigenin – zlepšuje vstrebávanie živín a kyslíka do vlasového vlákna a tým pomáha rastu zdravších a silnejších vlasov
Peptidy – posilňujú vlasové korienky a podporujú rast nových vlasov
Kyselina oleanolová – chráni vlasy, bráni ich vypadávaniu, pomáha predĺžiť rastovú fázu u vlasov, stimuluje rast vlasov

Použitie kondicionéru:
Naneste do umytých vlhkých vlasov približne od polovice dĺžky až po končeky. Nechajte krátko pôsobiť a dôkladne opláchnite vodou.

Použitie šampónu:
Šampón naneste na mokré vlasy, napeňte a jemne vmasírujte do pokožky hlavy a do celej dĺžky vlasov od korienkov až po končeky. Šampón opláchnite vlažnou vodou.
 

Zloženie kondicionéru:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Ppg-3 Benzyl Ether Myristate, Behentrimonium Chloride, Piroctone Olamine, Apigenin, Oleanolic Acid, Biotinoyl Tripeptide-1, Acetyl Tetrapeptide-3, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Helianthus Annuus Seed Oil, Ppg-26-Buteth-26, Amodimethicone/Morpholinomethyl Silsesquioxane Copolymer, Stearamidopropyl Dimethylamine, Trifolium Pratense Flower Extract, Butylene Glycol, Glycerin, Trideceth-5, Cetrimonium Chloride, Propanediol, Dehydroacetic Acid, Quaternium-95, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Benzoic Acid, Dextran, Tocopheryl Acetate, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Parfum, Ci 16255, Ci 1914.

Zloženie šampónu:
Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Glycol Distearate, Piroctone Olamine, Apigenin, Oleanolic Acid, Acetyl Tetrapeptide-3, Biotinoyl Tripeptide-1, Trifolium Pratense Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Ppg-2 Hydroxyethyl Cocamide, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Trideceth-5, Amodimethicone/Morpholinomethyl Silsesquioxane Copolymer, Sodium Chloride, Butylene Glycol, Guar trimonium Chloride, Propanediol, Dextran, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, Potassium Sorbate, Ppg-26-Buteth-26, Quaternium-95, Peg-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Dehydroacetic Acid, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Citric Acid, Parfum, Ci 16255, Ci 19140.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov, Bez sulfátov

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Lupiny, Svrbenie

Typ vlasov

Typ vlasov Slabé a rednúce

Objem

Objem 850 ml

Určenie

Určenie Pre ženy
Kód:  KSVL4656
Produktové číslo:  7391681061675

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06