Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Manikúrová súprava rámová modrá PL 191M 8-dielna Made in Solingen

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Manikúrová súprava rámová modrá PL 191M 8-dielna Made in Solingen

Súprava manikúry PL 191M v modrej farbe obsahuje špeciálne nástroje značky Soligen. Tieto pomôcky sú určené pre domácu úpravu nechtov a sú uložené v puzdre zo syntetickej kože. Čisté a upravené nechty sú nezanedbateľnou súčasťou pravidelnej starostlivosti a osobnej hygieny a nemali by ste ich preto zanedbávať. K perfektne vykonanej úprave nechtov na rukách aj na nohách v pohodlí domova potrebujete kvalitné pomôcky. Táto vybavená súprava s ôsmimi nástrojmi bude presne tým pravým pomocníkom. 

Kľúčové vlastnosti manikúrovej súpravy PL 191M 

  •  Kvalitná súprava známej značky Soligen 
  •  Obsahuje osem nástrojov pre perfektnú starostlivosť o nechty na rukách i na nohách 
  •  Nástroje sú uložené v puzdre zo syntetickej kože 
  •  Puzdro je v príjemnej modrej farbe 

Puzdro manikúry PL 191M 

Manikúra sa používa z kozmetických, ale aj z lekárskych dôvodov pre krásne a zdravé nechty. Každý spotrebiteľ by mal používať svoju manikúru, aby sa prípadné infekcie nešírili na ďalších členov domácnosti. Aj v prípade, že máte svoju osobnú manikúru, by ste mali dodržiavať niektoré hygienické postupy, ako je napríklad umývanie a dezinfekcia nástrojov, občasné premazanie a tiež uchovávanie nástrojov v suchom prostredí. Praktické puzdro vám umožní mať stále prehľad o svojich nástrojoch aj ich praktickom uložení. 

 Obsah balenia: 
 Nožnice na nechty
 Nožnice na kožičku v okolí nechtov
 Šikmá pinzeta
 Klieštiky na nechty
 Pilník na nechty
 3 manikúrové nástroje (tlačka, špička, nožík) 


Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál puzdra Umelá koža

Počet nástrojov

Počet nástrojov 7
Kód:  KSMA0160
Produktové číslo:  4011215999528

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13