Obnoviť stránku

Makeup Revolution I Love Makeup Wonder Palette I Love Chocolate

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Makeup Revolution I Love Makeup Wonder Palette I Love Chocolate

 Paletka Makeup Revolution I Love Makeup Wonder Palette I Love Chocolate 16 kombinovaných očních stínů třpytivých a matných

Jedinečná paletka očných tieňov, ktorá sa netají svojou láskou k čokoláde! Nádherné teplé odtiene očných tieňov vo farbe horkých aj mliečnych čokolád môžete kombinovať s ďalšími odtieňmi, ktoré im dodajú nádherný výraz. 16 očných tieňov ponúka trblietavé aj matné tiene pre každú príležitosť.
Balení tejto originálnej paletky poteší najmä milovníkov čokolády. Obsahuje očné tiene, ktoré môžete používať samostatne alebo je medzi sebou môžete ľubovoľne kombinovať. Vytvorte uhrančivý čokoládový vzhľad, ktorý budú chcieť všetci vidieť znova a znova. Paletka obsahuje obojstranný aplikátor, ktorý vám líčenie uľahčí. Podčiarknite krásu svojich očí líčením, ktoré ocenia najmä milovníci čokolády!
Počet tieňov:
16
Použitie:
Nanášajte na očné viečka kedykoľvek podľa potreby priloženým aplikátorom.
Obsah:
22 g

Parametre a špecifikácia

Farba

Odtieň farieb Mix farieb
Kód:  KSDE0614
Produktové číslo:  5029066026958

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03