Obnoviť stránku

Makeup Revolution Essential Day To Night

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Makeup Revolution Essential Day To Night

Paletka MUR Essential Day To Night obsahuje 12 očných tieňov v neutrálnych farbách pre denné aj večerné make-up vašich očí. Hľadáte univerzálne očné tiene, za ktoré sa rozhodne nemusíte hanbiť? Potom ste je práve našla! Paletka 12 očných tieňov ponúka nielen perleťové odtiene, ale aj trblietavé a matné.

Z týchto jedinečných tieňov si vyberiete jednoducho a za akejkoľvek situácie. Kombinácia farieb je navrhnutá tak, aby vám stačila jediná paletka pre celý týždeň. Ľahko pripravíte svoj vzhľad do práce, na obed s kamarátkou, vonkajšie hry s deťmi aj na romantickú večeru. A to všetko vďaka jednej jedinej paletke! Súčasťou balenia je aj obojstranný štetec, vďaka ktorému môžete v priebehu dňa vzhľad meniť kedykoľvek sa vám zachce. Doprajte si zmenu vzhľadu aj niekoľkokrát za deň!
Počet tieňov:
12

Parametre a špecifikácia

Farba

Odtieň farieb Mix farieb
Kód:  KSDE0552
Produktové číslo:  MURREDPD2N

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02