Obnoviť stránku

LYSOFORM dezinfekcia na bielizeň 1 l

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LYSOFORM dezinfekcia na bielizeň 1 l

Dezinfekcia na bielizeň LYSOFORM s trojitým účinkom spoľahlivo eliminuje až 99,9 % baktérií a vírusov a chráni tak pred infekciami. Zanecháva bielizeň hygienicky čistú, s príjemnou sviežou vôňou. Na farby a vlákna pôsobí jemne a šetrne. Hygienická aviváž je vhodná na bielizeň prichádzajúca do priameho kontaktu s pokožkou, ako je spodná bielizeň, látkové plienky, posteľná bielizeň, ponožky, pančuchy, tričká či topy. Ideálna je tiež na často vlhkú alebo spotenú bielizeň, ako sú uteráky, župany, rohožky do kúpeľne alebo športové oblečenie. Dezinfekčný prípravok LYSOFORM môžete bezpečne použiť aj na oblečenie novorodencov, bábätiek, batoliat a detí, stačí ho len pridať k detskému praciemu prostriedku. Prípravok je účinný už pri teplote 20 °C.

Kľúčové vlastnosti dezinfekcie na bielizeň LYSOFORM

  • Dezinfekčný prostriedok na bielizeň LYSOFORM s trojitým účinkom
  • Účinne eliminuje až 99,9 % baktérií a vírusov
  • Pomáha chrániť pred infekciami a chorobami
  • Zanecháva hygienicky čistú a voňavú bielizeň
  • Prípravok účinkuje už pri 20 °C a je šetrný k vláknam a farbám
  • Dezinfekcia na bielizeň LYSOFORM je vhodná na bielizeň prichádzajúca do priameho kontaktu s pokožkou a často vlhkú bielizeň
  • Bezpečne ju možno použiť aj na detské oblečenie

Použitie:
Pridajte 90 ml (2 viečka) dezinfekčného prostriedku na bielizeň LYSOFORM do zásobníka na aviváž. Prací prostriedok nadávkujte a nalejte do zásobníka a nechajte bielizeň prať ako zvyčajne.

Zloženie:
< 5 % neiónové povrchovo aktívne látky, parfumy (Linalool), konzervačné činidlá (Benzisothiazolinone), dezinfekčné prostriedky, účinná látka: didecyldimethylamonium-chlorid (DDAC) 2,4 g/100 g.

Upozornenie:
Uchovávajte mimo dosahu detí. Neprehĺtajte. V prípade požitia vyhľadajte lekára. Vyhnite sa kontaktu s očami. V prípade zasiahnutia očí ich dôkladne vypláchnite vodou. Pri pretrvávajúcom dráždení očí vyhľadajte lekársku pomoc. Majte pripravenú etiketu symbolov. Spôsobuje dráždenie pokožky. Používajte rukavice. Pri kontakte s pokožkou dostatočne opláchnite vodou.


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Použitie

Typ bielizne Univerzálna
Farba bielizne Na farebnú bielizeň, Na bielu bielizeň, Na čiernu bielizeň
Vlastnosti Na bežné pranie, Pre citlivú pokožku

Objem

Objem 1 000 ml

Vlastnosti

Vlastnosti Dezinfekcia
Kefka na ľahšie čistenie Nie
Použitie V priebehu prania
Kód:  PPR1012
Produktové číslo:  9000101505313

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01