Obnoviť stránku

LUMENE Time Freeze denný krém SPF15 50 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LUMENE Time Freeze denný krém SPF15 50 ml

LUMENE Time Freeze denní krém SPF15

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Krém Time Freeze je spevňujúci krém na každodenné použitie na pleť žien od 40 rokov. Jemný krém účinne ošetruje zrelú pleť, dodáva jej hydratáciu, výživu a udržuje jej mladistvý vzhľad. Vďaka extraktu z divokých polárnych brusníc a špeciálnej technológii Skin Messenger Molecules ™ bude vaša pleť deň za dňom krajšia, pevnejšia a viditeľne mladšia. Jemná konzistencia krému sa dobre nanáša a ihneď sa do pleti vstrebáva. Vyhladzuje drobné linky aj vrásky a podporuje prirodzenú obnovu pleťových buniek. Krém obsahuje ochranu proti UVA/UVB žiareniu. Ošetrujte svoju pleť spevňujúcim denným krémom, aby bola dlho mladá a krásna!

Denný krém Time Freeze zaisťuje hydratačnú rovnováhu pleti a dodáva jej pružnosť aj jemnosť. Šetrné prírodné zloženie neobsahuje parabény, minerálne oleje ani syntetické farbivá. Ošetruje pleť jemne a bez zbytočného podráždenia. Ihneď po nanesení krém pleť osvieži a rozjasní, po pravidelnom používaní dodá pleti pevnosť, silu a podporí jej obranyschopnosť. Prípravok zanecháva pokožku hodvábne jemnú, pružnú a s mladistvým vzhľadom. Krém spoľahlivo ochráni pleť pred slnečným žiarením pri bežnom pobyte vonku. Doprajte si krém, ktorý vašu pleť viditeľne spevní!
Aktívne látky:

  • Extrakt z divokých polárnych brusníc - pleť spevňuje, vyživuje a do hĺbky hydratuje.
  • Technológia Skin Messenger Molecules ™ - zaisťuje pleti pevnosť, silu a viditeľne mladší vzhľad.
  • SPF 15 - chráni pleť proti škodlivému slnečnému žiareniu a pigmentovým zmenám v dôsledku slnečného žiarenia.

Typ pleti:
Pre zrelú pleť žien nad 40 rokov.
Použitie:
Nanášajte každé ráno na čistú pleť a jemne vmasírujte.
Objem:
50 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Doba používania

Podľa doby používania Denný
Kód:  PLK019
Produktové číslo:  6412600803327

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08