Obnoviť stránku

LUMENE Rasspberry Lash Volumizer 8 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LUMENE Rasspberry Lash Volumizer 8 ml

LUMENE Rasspberry Lash Volumizer

Maskara Rasspberry Lash Volumizer je skrášľujúci kozmetický prípravok, ktorý podčiarkne krásu vašich očí a dodá mihalniciam dĺžku aj objem. Textúra maskary s vysokým pomerom prírodných zložiek je k očiam citlivá, neobsahuje parabény ani iné škodlivé alebo dráždivé látky. Esenciálny vosk z malín mihalnice posilňuje a dodáva im objem. Dodajte vašim očiam ultra dlhé mihalnice s ultra objemom!

Špeciálna kefka s inovatívnym tvarom oddeľuje mihalnice jednu od druhej, nanáša na mihalnice starostlivo odmerané množstvo textúry a perfektne ich farbí. Zanecháva ich objemné, predĺžené a celkovo zvýraznené. Doprajte si krásne a zvodné mihalnice s maximálnym objemom!
Aktívne látky:

  • Esenciálny vosk z malín - posilňuje mihalnice a dodáva im objem.

Typ očí:
Pre všetky typy očí.
Použitie:
Nanášajte dlhými ťahmi na mihalnice.
Objem:
8 ml

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Klasická

Efekt

Efekt Objem

Farba

Farba Čierna
Kód:  DEKO001
Produktové číslo:  6412600841282

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09