Obnoviť stránku

LOVELA Sensitive 3 l

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 7,43 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 6,30 €/ks

LOVELA Sensitive 3 l

Chcete sa uistiť vo výbere najlepšieho pracieho gélu, ktorá je šetrný aj k tej najjemnejšej detskej pokožke? Zvoľte tekutý prací gél Lovela, ktorý doporučujují organizácie ako je Inštitút pre starostlivosť o matku a dieťa a tiež Združenie Deťom zdravie. Lovela je senzitívne tekutý prací prostriedok, určený pre Vaše malé deti.Výrobok bol niekoľkokrát dermatologicky testovaný.Nespôsobuje žiadne alergie a neobsahuje enzýmy, fosfáty, farbivá, bielidlá.Prací prostriedok o objemov 3 litrov vystačí na 30 pracích cyklov. Výrobok je možné použiť ako na pranie v práčke, tak aj na pranie v ruke!Vypočujte vašu starostlivú dušu a rozhodnite sa pre kvalitný tekutý prací gél s príjemnou vôňou bez alergénnych!

kľúčové vlastnosti

  • špeciálny tekutý prací gél pre citlivú pokožku
  • výrobok je šetrný aj k tej najjemnejšej pokožke
  • nespôsobuje alergiu
  • neobsahuje enzýmy, fosfáty, farbivá, bielidlá
  • parfum - bez alergénov
  • dermatologicky testovaný
  • objem: 3 l
  • 30 pracích dávok
  • vhodné na pranie jemnej bielizne v ruke či v práčke
  • nedráždi pokožku
  • odporúča: Inštitút pre starostlivosť o matku a dieťa, Združenie Deťom zdravie

zloženie

<5%: neiónové povrchovo aktívne látky, mydlá, fosfonáty 5- 15%: aniónové povrchovo aktívne látky Ostatné zložky: parfum, optické zjasňovače, benzisothiazolinone

Návod na použitie

Bielizeň roztrieďte podľa farieb a miery zašpinenia. Silne zašpinené plienky a oblečenie namočte na 30 minút pred praním v gélu Lovela. Znečistené plienky opláchnite pred praním studenou vodou. Pri ručnom praní najprv dôkladne rozpustite gél vo vode. Pri praní plienok a oblečenia nastavte na práčke program opakovaného plákania. Dodržiavajte odporúčania výrobcu oblečenia.

odporúčania

Uchovávajte mimo dosahu detí. Pri požití okamžite vyhledajte lekársku pomoc a ukážte tento obal alebo označenie. Pri zasiahnutí očí okamžite dôkladne vypláchnite vodou a vyhledajte lekársku pomoc, pri kontakte s pokožkou umyte veľkým množstvom vody.

Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ bielizne Na jemnú bielizeň
Vlastnosti Pre citlivú pokožku

Počet praní

Počet praní 30
Kód:  PPR160
Produktové číslo:  8594002688653
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08