Obnoviť stránku

LOVELA Prášok color 3,25 kg (26 praní)

4,2 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LOVELA Prášok color 3,25 kg (26 praní)

Žiarivé farby bez agresívneho zloženie prášku? S pracím práškom Lovela Color je to možné. Bol vyvinutý špeciálne pre potreby citlivej pokožky a zároveň pre ochranu krásnych farieb vašej bielizne. Jeho zloženie je tak šetrné, že ho môžete použiť na starostlivosť o detskú bielizeň, a to už od prvého roku života dieťaťa. Vďaka hypoalergénnemu zloženiu je tiež ideálny pre alergikov a ľudí s precitlivenú či ekzematickú pokožkou.

Prípravky značky Lovela sú na tak vysokej úrovni nezávadnosti, že je odporúča Ústav pre starostlivosť o matku a dieťa v Prahe-Podolí a združenia Deťom zdravie (združenie pre pomoc deťom trpiacim alergickými a chronickými respiračnými chorobami). 

Aj napriek veľmi ohľaduplné zloženie nestrácajú pracie prostriedky Lovela nič na svojej účinnosti v boji proti nečistotám. Prášok Lovela Color efektívne vyperie odolné škvrny zo všetkých bežných tkanín a to už na 30°C. Použiť ho môžete ako k ručnému, tak aj k automatickému pranie. Vďaka špeciálnej receptúre navyše nedochádza k zachytávaniu prášku vo vláknach bielizne, čím je predchádzať akémukoľvek podráždenie. Bielizeň je čisté, farby žiarivé a vlákna svieže vďaka jemnej a neutrálne parfumáciu.

Kľúčové vlastnosti

  • Prací prášok na detské farebnú bielizeň
  • Šetrný k citlivej pokožke detí aj dospelých
  • Už od 1. dňa života dieťaťa
  • dermatologicky testované
  • Neobsahuje optické zjasňovače a umelé farbivá
  • Hypoalergénne zloženie v exkluzívnej kvalite
  • Príjemná a neutrálne vôňa
  • Účinný aj pri nízkych pracích teplotách
  • Vhodný na ručné aj automatické pranie

zloženie:

15% alebo viac, ale menej ako 30% zeolity, 5% alebo viac, ale menej ako 15% neiónové povrchovo aktívne látky, bieliace činidlá na báze kyslíka, menej ako 5% mydla, polykarboxyláty, aniónové povrchovo aktívne látky, parfum.

Bezpečnostné upozornenia:

Uchovávajte mimo dosahu detí. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. Pre manipuláciu si dôkladne umyte ruky.

PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Opatrne niekoľko minút oplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a ak je možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Ak pretrváva podráždenie očí: Vyhľadajte lekársku pomoc / starostlivosť.

PO POŽITÍ: Ak sa necítite dobre, volajte TOXIKOLOGICKÉ CENTRUM alebo lekára.

Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ bielizne Na detskú bielizeň
Farba bielizne Na farebnú bielizeň
Vlastnosti Pre citlivú pokožku

Počet praní

Počet praní 26
Kód:  PPR266
Produktové číslo:  5900627037807
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16