Obnoviť stránku

LOVELA Biela 3 l (32 praní)

4,9 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LOVELA Biela 3 l (32 praní)

Už nemusíte robiť kompromisy medzi žiarivo bielou bielizňou a potrebami citlivej pokožky. Lovela Gél biela zatočí s odolnými škvrnami a zároveň je šetrná k citlivej detskej pokožke. Dá sa použiť už od prvého dňa života dieťaťa, a to na všetku bielizeň, vrátane látkových plienok. Jeho hypoalergénne zloženie však ocenia nielen starostlivé mamičky, ale aj alergici a ľudia s citlivou či ekzematickou pokožkou. Na rozdiel od bežných pracích gélov neobsahuje agresívne látky ako sú optické zjasňovače farby, enzýmy, umelé farbivá a ďalšie alergény. Môžete ho tak bez obáv použiť pre všetkých členov svojej domácnosti.

Prací gél Lovela Biela je vhodný na ručné aj automatické pranie a účinkuje proti špine a škvrnám už pri 30 °C. Navyše sa z vlákien praním dokonale vymýva, čo je ďalší faktor znižujúci riziko podráždenia pokožky.

Vďaka tomu, že spĺňa tie najprísnejšie kritériá, ho odporúča Ústav pro péči o matku a dítě v Prahe – Podolí a združenie Dětem zdraví (združenie na pomoc deťom trpiacim alergickými a chronickými respiračnými ochoreniami). 


Kľúčové vlastnosti

  • Prací gél na detskú bielu bielizeň
  • Šetrný k citlivej pokožke detí aj dospelých
  • Vhodný už od 1. dňa života dieťaťa
  • Dermatologicky testovaný
  • Hypoalergénne zloženie v exkluzívnej kvalite
  • Nedráždivá jemná parfumácia

Zloženie

5 % alebo viac, ale menej než 15 % aniónové povrchovo aktívne látky, menej ako 5 % neiónové povrchovo aktívne látky, fosfonáty, mydlá, benzisothiazolinone, methylisothiazolinone, parfum


Bezpečnostné pokyny

Uchovávajte mimo dosahu detí. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. Na manipuláciu si dôkladne umyte ruky.
PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút opatrne oplachujte vodou. Ak máte nasadené kontaktné šošovky a ak je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Ak pretrváva podráždenie očí: Vyhľadajte lekársku pomoc/ošetrenie.
PO POŽITÍ: Ak sa necítite dobre, volajte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÉ CENTRUM alebo lekára.

Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ bielizne Na detskú bielizeň
Farba bielizne Na bielu bielizeň
Vlastnosti Pre citlivú pokožku

Počet praní

Počet praní 32

Objem

Objem 3 000 ml
Kód:  PPR212
Produktové číslo:  5900627052626
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08