Obnoviť stránku

LOVELA Čistič Rozprašovač 500 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LOVELA Čistič Rozprašovač 500 ml

Lovela sprej

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Čistiaci sprej Lovela

Špeciálne vyvinutý pre čistenie všetkých povrchov, ktoré sú v kontakte s detskou pokožkou. Je univerzálny, vhodný na všetky povrchy a vďaka šetrnému zloženiu nie je potrebné ho po použití oplachovať.  

500

ml

Všetky

povrchy

Woolite Color Boost

Hypoalergénne zloženie

Malé deti sú od prírody veľmi zvedavé a radi všetko chytajú a ochutnávajú. Bežné čističe obsahujú veľa agresívnych chemických látok, ktoré sa môžu stať spúšťačom kožných alergií, alebo podráždiť citlivú detskú pokožku. Sprejový čistič Lovela žiadne také látky neobsahuje a je tak ideálnym riešením pre domácnosti s malými deťmi či alergikmi.

Farebné oblečenie

Bez obsahu agresívnych látok

Čistiaci sprej Lovela neobsahuje žiadne alergény, kyseliny ani iné agresívne látky, bežne prítomné v klasických čistiacich prípravkoch. Môžete ho tak bezpečne použiť na všetky plochy, s ktorými bábätko prichádza do kontaktu už od prvého dňa života. Veľmi vhodný je aj pre alergikov a osoby s citlivou kožou.

Ochrana vlákien

Účinnosť proti škvrnám

Aj napriek extrémne jemnému a šetrnému zloženiu, čistiaci sprej Lovela účinne bojuje proti všetkým nečistotám. Rýchlo a spoľahlivo dokáže odstrániť peľ, roztoče aj zvieracie chlpy. Jeho použitie je všestranné, vhodné napr. na stoličky, prebaľovacie pulty, chladničky, detské stoličky, odpadkové koše, kuchynské drezy, pracovné dosky, vane, kohútiky či záchodové dosky.

Ako používať čistič rozprašovač Lovela?

Woolite gél použitie

Rozprašovač nasmerujte na miesto, ktoré chcete čistiť. Nastriekajte ho priamo na povrch v množstve podľa potreby a zotrite handrou. Takto ošetrené plochy už nie je potrebné oplachovať. Nepoužívajte na koberce, čalúnenie ani iné tkaniny.
 

Objavte aj ďalšie prostriedky od značky Lovela
Všetky možno bezpečne použiť pre dojčatá od prvého dňa života

Prášky na pranie

Na bielu i farebnú bielizeň

Woolite Extra Complete

Pracie prášky Lovela sú k dostaniu v rôznych veľkostiach a vo variantoch na bielu i farebnú bielizeň. Či už si vyberiete akúkoľvek, vždy máte istotu hypoalergénneho zloženia a veľkej účinnosti na škvrny.

Pracie gély a kapsule

Na bielu i farebnú bielizeň

Woolite Delicate

Pracie gély aj kapsule Lovela sa pri praní dôkladne rozpúšťajú a vy sa tak nemusíte báť ich zachytávania na tkaninách. Rovnako ako ostatné prípravky Lovela sú hypoalergénne a teda vhodné pre malé deti a alergikov. 

Aviváže Lovela

Univerzálne

Woolite Pro Care

Vaši blízki si zaslúžia len to najlepšie. Odmeňte ich voňavou a nebesky mäkkou bielizňou. Aviváže Lovela bielizeň počas prania zmäkčujú a dodávajú jej príjemnú vôňu a sviežosť. Sú rovnako ohľaduplné k pokožke ako ostatné produkty Lovela.

Čistiace prípravky

Sprej, obrúsky, gél na riad

Woolite Extra White Brilliance

Pretože detská a citlivá pokožka v domácnosti neprichádza do styku iba s bielizňou, je potrebné venovať rovnakú pozornosť aj ostatným plochám. Na veľké upratovanie použite Lovela Čistič Rozprašovač, na menšie škvrny sú potom vhodné Lovela obrúsky. O detský riad sa postará Lovela prípravok na umývanie detského riadu.

Číslo 1 medzi mamami.

Lovela je prací prášok, ktorý je určený pre široké spektrum spotrebiteľov: najmä pre malé deti, osoby s citlivou pokožkou a pre všetky osoby, ktoré sa starajú o svoju pokožku. Je vhodný ako pre Vašich najmenších, tak pre Vás samotných. Lovela prešla náročnými testami, ktoré preukázali, že je šetrná k jemnej a citlivej pokožke. Lovela bola navyše klinicky testovaná na jemnej detskej pokožke a je odporúčaná Ústavom pre starostlivosť o matku a dieťa a Združením Deťom zdravie – združenie pre pomoc deťom trpiacim alergiami.

Zloženie: menej ako 5 % neiónové povrchovo aktívne látky, parfum, Limonene.

Parametre a špecifikácia

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky typy povrchu
Kód:  CIS183
Produktové číslo:  5900627068306
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14