Obnoviť stránku

LOVE BEAUTY AND PLANET Hope and Repair Mask 300 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

LOVE BEAUTY AND PLANET Hope and Repair Mask 300 ml

Hľadáte masku, ktorá sa perfektne postará o vaše vlasy bez zbytočnej chémie a navyše nebude zaťažovať ani životné prostredie? Práve ste ju našli! Maska Hope and Repair od značky Love Beauty and Planet bude vaše poškodené a suché vlasy rozmaznávať tak, ako si naozaj zaslúžia. Vďaka obsahu kokosového olejazískavaného z udržateľných zdrojov priamo zo srdca Filipín budú vaše vlasy do hĺbky hydratované, vyživené, regenerované, oslnivo lesklé a pritom pevné a zdravé. Vo väčšine bežných vlasových masiek nájdete silikóny, ktoré majú za úlohu vyhladiť vaše vlasy, ale v maske Hope and Repair nenájdete ani náznak silikónov! O hebkosťvlasov sa s prehľadom postará práve kvalitný kokosový olej. Pri každom použití masky vás uchváti príjemná vôňa pripomínajúca jazmín, ovocie a korenie, o ktorú sa postará svieži ylang-ylang v kombinácii s kokosom. Všetky produkty značky Love Beauty and Planet sú vegánske, neboli testované na zvieratách a majú certifikáciu PETA. Ingrediencie súzískavané z udržateľných zdrojov šetrných k prírode a znižujúcich dopad na životné prostredie. Nádoba masky je zo 100 % recyklovaného plastu, ktorý môžete recyklovať aj naďalej.

Kľúčové vlastnosti masky na vlasy Love Beauty and Planet Hope and Repair Mask

  • Maska na vlasy s vegánskymi zložením na regeneráciu poškodených vlasov
  • Vaše vlasy budú znovu zdravé, hydratované a oslnivo lesklé
  • Maska Hope and Repair neobsahuje silikóny ani iné chemické látky
  • Všetky ingrediencie kozmetiky Love Beauty and Planet sú získavané udržateľným spôsobom
  • Vlasová maska Hope and Repair s príjemnou vôňou ylang-ylangu a kokosu
  • Kozmetika Love Beauty and Planet má certifikáciu Vegan, Cruelty-free a PETA

Typ vlasov:
Poškodené vlasy

Použitie:
Naneste do koncov a dĺžok vlhkých umytých vlasov, nechajte pôsobiť dve minúty a dôkladne vymyte vodou.

Zloženie:
Aqua, cetearyl alcohol, behentrimonium chloride, cocos nucifera oil, glycerin, parfum, hydroxyethylcellulose, sodium hydroxide, dipropylene glycol, acrylates/beheneth-25, methacrylate copolymer, paraffinum liquidum, petrolatum, sodium chloride, disodium edta, peg-150 distearate, peg-180m, magnesium nitrate, sodium lauryl sulfate, sodium benzoate, methylchloroisothiazolinone, silica, magnesium chloride, methylisothiazolinone, benzyl alcohol, benzyl salicylate, limonene, linalool.



Kód:  KSVL4423
Produktové číslo:  8710447365656
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18