Obnoviť stránku

Loreal Youth Code Night 50 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Loreal Youth Code Night 50 ml

S pribúdajúcim vekom sa pleť regeneruje pomalšie. Po prebudení zostáva pokožka unavená, bez jasu as výraznými vráskami. Objavte novú nočnú starostlivosť, vďaka ktorej sa pleť regeneruje lepšie - ako by ste spala dlhšie. Krémové zloženie bohaté na hydratačné zložky poskytuje pleti počas spánku dokonalú výživu.
Nočný krém reaktivuje a viditeľne predlžuje mladosť vašej pleti. Pleť vypne, vyhladí a hydratuje. Jeho bohatá konzistencia s patentovanou technológiou Pro-Gen Technology poskytuje dokonalý komfort a pleť bude jemná, hladká a rozžiarená. S každým ďalším prebudením bude Vaša pleť vyzerať lepšie a mladistvo.
Aktívne látky:
Technológia Pro-Gen Night Active TM - unikátna technológia, inšpirovaná vedou o génoch, bola vyvinutá pre zlepšenie schopnosti pleti regenerovať sa počas noci.
Účinky:
Pleť je intenzívne hydratovaná, hladšia a svieža už po prvej noci. Po pravidelnom používaní sa pleť lepšie regeneruje, známky únavy sú redukované, rysy tváre sú hladšie, vrásky sú viditeľne redukované, pleť vyzerá mladšie.
Použitie:
Každý večer aplikujte na vyčistenú pleť.
Parametre a špecifikácie
Výrobok je vhodný pre všetky typy pleti.
Objem: 50 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Proti vráskam

Doba používania

Podľa doby používania Nočný
Kód:  KSPL0437
Produktové číslo:  3600521935477

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01