Obnoviť stránku

Loreal Volume Million Lashes So Couture Black 9,5 ml

4,6 85 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
8,99 €

Loreal Volume Million Lashes So Couture Black 9,5 ml

Maskara L'ORÉAL Volume Million Lashes So Couture Black je skrášľujúci prípravok, vďaka krému budú vaše riasy absolútne neodolateľné. Dodá riasam maximálny objem a perfektnú definíciu. Špeciálna kefka s tenkými a pružnými vláknami zachytí riasu jednu po druhej a jedinečným spôsobom ich zafarbí, vyživí a celkovo zdokonalia. Intenzívna čierna farba má dlhotrvajúcu textúru a nádherne riasy predĺži a zväčší ich objem.

Maskara sa bez problémov na riasy nanáša, nezanecháva hrčky ani sa nerozmazáva. Po nanesení rýchlo zasychá a vydrží vaše riasy zdobiť po veľmi dlhú dobu. Maskara je uložená v elegantnom obale, ktorého súčasťou je aj unikátny štetec. Jemná a veľmi šetrná textúra riasy nezlepuje a zanecháva ich nádherne zvýraznené a dokonale objemné. Zahaľte vaše oči do krásy, ktorá bude muža priťahovať.
Odtieň:
Black
Použitie:
Nanášajte na riasy dlhými ťahmi.
Objem:
9,5 ml

Parametre a špecifikácia

Typ

Použitie Mihalnice
Typ Klasická
Špecifikácia Dekoratívne

Kefka

Tvar Hustá
Vlastnosti Ohybný

Objem

Objem 9,5 ml

Efekt

Efekt Objem, Otočenie

Farba

Farba Čierna
Kód:  KSDE0590
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3600522616252

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02