Obnoviť stránku

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert Blondifier Masque 250 ml

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Serie Expert Blondifier Masque 250 ml

Doprajte svojim blond vlasom nadštandardnú starostlivosť s L'Oréal. Maska Expert Serie sa bude o vás dokonale starať. Vlasom dodá potrebnú výživu, zvýši ich žiarivosť a zanechá ich príjemne hladké. Táto krémová regeneračná maska rozjasní všetky typy blond vlasov. Vaše vlasy získajú nielen svieži vitálny vzhľad, ale budú sa vám tiež oveľa lepšie rozčesávať. A to všetko vďaka svojej unikátnej receptúre obsahujúcej výťažky z bobúľ Acai, ktoré pomáhajú vyživovať a uhládzať vlasové vlákno, ktoré zároveň chráni pred poškodením. S maskou L'Oréal teraz budete v starostlivosti o vlasy o krok ďalej a budete sa cítiť skvele.

Kľúčové vlastnosti masky na vlasy L'Oréal Professionnel Serie Expert Blodifier, 250 ml

  • Krémová regeneračná maska vlasy chráni
  • Maska dodá vlasom výživu, žiarivosť a zanechá ich hladké
  • Vlasová maska obsahuje výťažky z bobúľ Acai
  • Vyživujúca maska uľahčí rozčesávanie vlasov
  • Masku L'Oréal je ideálne kombinovať s ostatnými produktmi radu Blondifier

Použitie:
Masku naneste na uterákom presušené vlasy, prečešte a nechajte pôsobiť 3 až 5 minút, potom dôkladne opláchnite. Masku používajte raz do týždňa s ostatnými produktmi radu Blondifier pre maximálnu starostlivosť. Pri zasiahnutí očí okamžite vypláchnite.

Zloženie:
Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Behentrimmonium Chloride, Cetylesters, Cocos Nucifera Oil/Coconut Oil, Isopropyl Alcohol, Benzoic Acid, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Linalool, Limonene, Sodium Hydroxide, Hydroxycitronellal, Citronellol, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Tocopherol, Alpha-Isomethyl Ionone, Euterpe Oleracea Fruit Extract, maltodextrin, Parfum/Fragrance


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo, Profesionálne

Typ

Typ produktu Maska

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými olejmi

Účinok

Účinok Hydratácia, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Suché

Objem

Objem 250 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Účinok

Účinok Hydratácia, Regenerácia
Kód:  KSVL3614
Produktové číslo:  3474636628933
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16