Obnoviť stránku

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Infinium The Infinitely Strong 500ml

4,8 15 hodnotení

ĽORÉAL PROFESSIONNEL Infinium The Infinitely Strong 500ml

Lak na vlasy L'Oréal Professionnel Infinium The Infinitely Strong je inovovaný lak s veľmi silnou fixáciou, ktorý vaše vlasy jedinečným spôsobom zafixuje. Lak je určený na konečnú veľmi silnú fixáciu s dlhotrvajúcim účinkom. Prípravok vaše vlasy dokonale spevní, vyživí a dodá im žiarivý lesk. Chráni ich pred vonkajšími škodlivými vplyvmi, ako sú rozmary počasia alebo znečistené životné ovzdušie. Lak rýchlo zasychá, nelepí sa a nezanecháva vo vlasoch nežiadúce zvyšky. Je vhodný pre všetky typy vlasov, veľmi dobre a spoľahlivo zafixuje aj zložité účesy. Použite lak na vlasy, ktorý podrží váš účes a prevonia vaše vlasy jemnou nevtieravou vôňou.
Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov.
použitie:
Aplikujte zo vzdialenosti asi 35 cm na suché alebo mierne vlhké vlasy na dosiahnutie flexibilného tvaru, pružnú fixáciu a dlhotrvajúceho účinku. Ak chcete získať väčší objem, nastriekajte lak ku korienkom vlasov.
objem:
500 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu Lak

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Lesk, Výživa

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 500 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Silná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Vonkajšími vplyvmi
Kód:  KSVL2503
Produktové číslo:  3474630575875
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12