Obnoviť stránku

L'ORÉAL PROFESSIONNEL Série Expert Absolut Repair Cellular Conditioner 150 ml

4,7 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

L'ORÉAL PROFESSIONNEL Série Expert Absolut Repair Cellular Conditioner 150 ml

LOREAL Professionel Absolut Repair Intensivpflege je luxusný regeneračný a obnovujúci vlasová starostlivosť, ktorá je špeciálne vyvinutá pre potreby poškodených vlasov.Táto unikátna starostlivosť poskytuje poškodeným vlasom kompletnú starostlivosť, hĺbkovo je obnovuje, hydratuje a regeneruje, zaceľuje vlasové vlákna, prepožičiava im lesk, silu a vitalitu, zamedzuje lámaniu a krepacení, zanecháva Vaše vlasy zdravo krásne.
Aktívne látky:
Obsiahnutá kombinácia Neofibrine (tm) zložená z posilňujúcich ceramidov, prírodných voskov a vyhladzujúcich zložiek spolu s ochrannými UV filtrami pôsobí obnovu vlasového vlákna zvnútra, uhladzuje jeho povrch, prepožičiava mu lesk, zanecháva ho chránené proti nepriaznivým vonkajším vplyvom a slnečnému žiareniu.
Účinky:
Výsledkom sú zdravé, lesklé, hĺbkovo obnovenej vlasy, ktoré sú účinne chránené pred okolím a sú ľahko upraviteľné.
Špecifikácie:
Výrobok je určený poškodeným vlasom. Obsah: 150 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne
Kód:  KSVL0771
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04