Obnoviť stránku

ĽORÉAL PARIS Unlimited Black 7,4 ml

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ĽORÉAL PARIS Unlimited Black 7,4 ml

Slabé, krátke a nevýrazné riasy? S riasenkou ĽORÉAL PARIS Unlimited Black s objemom 7,4 ml už si na ne spomeniete len ako na nepríjemnú minulosť! Riasenka zanechá vaše riasy perfektne oddelené, plné objemu a úžasne predĺžené. Unikátna inovatívna kefka je ohýbateľná a s jej pomocou dosiahnete dokonalého vzhľadu vašich rias. Kefku možno použiť dvoma spôsobmi – rovnou kefkou riasy predĺžite a ohnutou kefkou natočíte aj tie najmenšie riasy. Riasenka Unlimited má navyše špeciálnu čiernu formulu a dokáže vytvoriť efekt, ktorý vydrží až 24 hodín. Prečo sa uspokojiť s málom, keď môžete zažiariť s novou riasenkou z dielne ĽORÉAL PARIS!

Kľúčové vlastnosti riasenky ĽORÉAL PARIS Unlimited Black

  • Riasenka má unikátnu ohýbateľnú kefku, ktorú môžete použiť dvoma spôsobmi
  • Rovná kefka pre predĺženie rias bez limitov a ohnutá kefka pre zvýraznenie aj tých najmenších rias
  • Po použití riasenky Unlimited budú vaše riasy precízne natočené, predĺžené a oddelené
  • Riasenka ĽORÉAL PARIS Unlimited Black má špeciálnu čiernu formulu, vďaka ktorej vydrží efekt predĺžených objemných rias až po 24 hodín
  • Riasenka sa dobre drží v ruke a má nelepivú štruktúru

Použitie:
Maskaru naneste na čisté riasy a nechajte zaschnúť. Pre predĺženie bez limitu použite rovnú kefku, pre perfektné natočenie kefku ohnutú.

Zloženie:
Aqua/water, Paraffin, Potassium cetyl phosphate, Acrylates copolymer, Cera alba/beeswax, Copernica cerifera cera/carnauba wax, Ethylene/acrylic acid copolymer, Steareth-2, Cetyl alcohol, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcelullose, Acacia senegal gum, Ethylenediamine/stearyl dimer dilinoleate copolymer, Sodium dehydroacetate, Caprylyl glycol, Hydrogenated jojoba oil, Hydrogenated palm oil, Propylene glycol, Disodium EDTA, Pentaerythrityl tetraisostearate, Sodium hyaluronate, 2-oleamido-1,3-octadecanediol


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Klasická

Efekt

Efekt Predĺženie, Objem, Otočenie

Farba

Farba Čierna
Kód:  DEKO1720
Produktové číslo:  3600523463664

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02