Obnoviť stránku

ĽORÉAL PARIS Unbelievabrow 105 Brunette 3,4 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ĽORÉAL PARIS Unbelievabrow 105 Brunette 3,4 ml

Dosiahnite dokonalé nalíčenie s gélom na obočie ĽORÉAL PARIS. Gél krásne zvýrazní vaše obočie, čím podčiarkne vašu ženskosť a pôvab. V priebehu niekoľkých okamihov s ním hravo vytvarujete a upravíte obočie pomocou praktickej kefky. Určite si obľúbite jeho gélovú a vysoko odolnú textúru, na ktorú sa môžete spoľahnúť. Po dobu troch dní vám vydrží obočie nalíčené bez toho, aby sa rozmazalo, alebo vybledlo. S gélom Unbelievabrow vás nezaskočí nečakaný dáždik, alebo zapotenie. Odtieň 105 Brunette je ideálny pre brunetky. Gél na obočie ĽORÉAL PARIS Unbelievabrow 105 Brunette si vďaka jeho výsledkom a jednoduchej aplikácii hneď obľúbite.

Kľúčové vlastnosti gélu na obočie ĽORÉAL PARIS Unbelievabrow 105 Brunette

  • S gélom na obočie ĽORÉAL PARIS dosiahnete dokonalé nalíčenie
  • V priebehu niekoľkých okamihov s ním hravo vytvarujete a upravíte obočie
  • Obočie upravíte pomocou praktickej kefky
  • Gélová a vysoko odolná textúra gélu Unbelievabrow
  • Po dobu troch dní vám vydrží obočie nalíčené bez rozmazania a vyblednutia
  • Odtieň 105 Brunette je ideálny pre brunetky
  • Gél na obočie ĽORÉAL PARIS Unbelievabrow 105 Brunette si vďaka jeho výsledkom obľúbite

Aplikácia:
Gélom ĽORÉAL PARIS jemne vyplňte obočie. Následne použite skosený štetec a vydefinujte obočie do požadovaného tvaru. Vo finále kefkou prečešte obočie pre jeho prirodzený vzhľad.

Zloženie:
Aqua/Water, Isododecane, Triethylsiloxysilicate, Polymethylsilesquioxane, PEG-10 Dimethicone, butylenu Glycol, Silica, Disteardimonium Hector, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Glycerin, Lauryl PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Triethoxycaprylylsilane, Glyceryl polyacryl, Ethylhexylglycerin, Polyhydroxystearic acid, Sorbic acid, Galactoarabinan, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, [±May Contain: CI 77491, CI 77492, CI 77499/Iron Oxides, CI 77891/Titanium Dioxide].

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne

Typ produktu

Typ produktu Gél
Kód:  DEKO4643
Produktové číslo:  3600523674619

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01