Obnoviť stránku

L'ORÉAL PARIS True Match Make-up + Toning Sérum Set 60 ml

Garancia najlepšej ceny
30,90 €

L'ORÉAL PARIS True Match Make-up + Toning Sérum Set 60 ml

Táto kozmetická súprava je určená na kvalitnú starostlivosť o pleť. L'ORÉAL PARIS True Match Makeup + Toning Serum Set obsahuje tónujúce sérum s krycími vlastnosťami make-upu a očné sérum. L'ORÉAL PARIS True Match Light 2-3 Toning sérum aj L'ORÉAL PARIS Revitalift Filler eye sérum obsahujú kyselinu hyalurónovú, ktorá hydratuje a omladzuje, a sú určené na všetky typy pleti.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej súpravy L'ORÉAL PARIS True Match Make-up + Toning Serum Set

  • Kolekcia pleťovej kozmetiky obsahuje tónujúce sérum s krycími vlastnosťami make-upu a očné sérum
  • S kyselinou hyalurónovou, ktorá preniká hlboko do pokožky a hydratuje ju
  • Make-up L'OREAL PARIS True Match Light 2-3 Toning serum predstavuje jedinečné spojenie make-upu a pleťovej starostlivosti
  • Výsledkom starostlivosti tónujúceho séra True Match je vyživená a zjednotená pleť
  • Očné sérum L'ORÉAL PARIS Revitalift Filler vypĺňa aj tie najtenšie mimické vrásky
  • Prípravok na očné okolie obsahuje kofeín, ktorý oživuje pokožku a redukuje tmavé kruhy a vačky pod očami.
  • S niacínamidom a vitamínom C na účinné rozjasnenie pleti
  • Prípravky z kozmetickej súpravy L'ORÉAL PARIS True Match Make-up + Toning Serum Set sú vhodné na všetky typy pleti

Prvé tónujúce sérum s krycími vlastnosťami make-upu

Už vás nebaví rozhodovať sa medzi starostlivosťou o pleť a kvalitným make-upom? Francúzska značka L'Oréal prichádza s prvým produktom kombinujúcim make-up a pleťové sérum. Make-up L'OREAL PARIS True Match Light 2-3 Toning sérum obsahuje 1 % hydratujúcej kyseliny hyalurónovej. Po nanesení preniká hlboko do pokožky, ktorú vyživí a na prvý pohľad zjednotí. Obsiahnuté minerálne pigmenty navyše pokožku rozjasnia a ľahko zmatnia. Stačí naniesť iba malé množstvo séra a rozotrieť končekmi prstov. Make-up L'OREAL PARIS True Match Light 2-3 Toning sérum výborne kryje, pritom zachováva prirodzený vzhľad a prispieva k zdravej pleti.

Očné sérum L'ORÉAL PARIS Revitalift Filler vypĺňa aj tie najtenšie mimické vrásky

Trápia vás vrásky okolo očí a túžite po celkovom omladení vašej pleti? Vyskúšajte očné sérum L'ORÉAL PARIS Revitalift Filler s čistou kyselinou hyalurónovou. Pleť hĺbkovo hydratuje a vypĺňa aj tie najtenšie mimické vrásky. Pridaný kofeín oživuje pokožku a redukuje tmavé kruhy a vačky pod očami. Očné sérum L'ORÉAL PARIS Revitalift Filler obsahuje niacínamid a vitamín C, ktoré účinne rozjasňujú pleť.

Zloženie

L' ORÉAL PARIS True Match Light 2-3 Toning sérum 30 ml: AQUA/WATER, ISODODECANE, DIMETHICONE, ALCOHOL DENATA., TRIMETHYLSILOXYSILICATE, BUTYLENE GLYCOL, PEG-10 DIMETHICONE, PERLITE, SODIUM HYALURONATE, NYLON-12, ISOPROPYL LAUROYL SARCOSINATE, DIIZOPROPYLSEBAKÁT, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, BIS-PEG/PPG-14/14 DIMETHICONE, SÍRAN HOREČNATÝ, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, ETHYLHEXYL HYDROXYSTEARATE, PHENOXYETHANOL, CELLULOSE, DIPENTAERYTHRITYL TETRAHYDROXYSTEARATE/TETRAISOSTEARATE, SILICA SILYLATE, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, TOCOPHEROL, MOROCCAN LAVA CLAY, GLYCERÍN, EMPETRUM NIGRUM FRUIT JUICE, ALUMINUM HYDROXIDE, SILICA, POTASSIUM Sorbate

Kód:  DEKO5467s
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  DEKO5467s

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07