Obnoviť stránku

ĽORÉAL PARIS Telescopic Mascara Extra Black 8 ml

4,7 27 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
9,59 €

ĽORÉAL PARIS Telescopic Mascara Extra Black 8 ml

Ak sa vám páčia výrazné riasy a prajete si oživiť svoj pohľad, už nedáte z ruky maskaru na oči L'Oréal Paris. Maskara na oči sa vysporiada aj s úplne rovnými riasami. Jej súčasťou je totiž špeciálna kefka, jeho funkciou je dokonalé natočenie rias a otvorenie vášho pohľadu. Úzka tvar kefky predstavuje jeden z dôležitých prvkov na presnú aplikáciu maskary. Čierna farba maskary L'Oréal Paris predstavuje klasiku, ktorú zvolíte na bežné líčenie aj na akúkoľvek príležitosť. Objem maskary L'Oréal Paris je 8 ml.

Maskara ĽORÉAL PARIS Telescopic Mascara Extra Black 8 ml ...
Maskara ĽORÉAL PARIS Telescopic Mascara Extra Black 8 ml ...

Kľúčové prednosti produktu ĽORÉAL PARIS Telescopic Mascara Extra Black 8 ml

  • Maskara L'Oréal Paris dokáže vyzdvihnúť vaše riasy aj celý pohľad
  • Predlžujúci efekt zásluhou špeciálnych vlákien
  • Zvládne sa vysporiadať aj s úplne rovnými riasami
  • Jej kefka má úzka tvar
  • Farba: čierna
  • L'Oréal Paris maskara disponuje objemom 8 ml
  • Ide o dekoratívne výrobok

Zloženie

B49636/1 INGREDIENTS AQUA/WATER, Paraffin, POTASSIUM cetyl PHOSPHATE, ETHYLENE/VA COPOLYMER, AKRYLÁTOVÝ KOPOLYMÉR, CERA ALBA / BEESWAX, CETYL ALKOHOL, COPERNICIA CERIFERA CERA / CARNAUBA WAX, STEARETH-2, DENATUROVANÝ ALKOHOL.., PHENOXYETHANOL, HYDROXYETYLCELULÓZA, ACACIA SENEGAL / ACACIA SENEGAL GUM, CAPRYLYL GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, ETHYLENEDIAMINE/STEARYL DIMER DILINOLEATE COPOLYMER, DEHYDROACETÁT SODNÝ, Hydrogenated JOJOBA OIL, Hydrogenated PALM OIL, EDTA DISODNÁ, Stearyl ALCOHOL, MYRISTYL ALCOHOL, Metylparabénom, SODIUM HYDROXIDE, Penta- TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL, PANTHENOL, etylparabénom, SILICA, RAYON, ALUMINA, [+/- MAY CONTAIN CI 77491, CI 77492, CI 77499/IRON OXIDES, CI 77007 / ULTRAMARINES, MICA, CI 77891/TITANIUM DIOXIDE, CI 75470/CARMINE, CI 77288 / CHROMIUM OXIDE GREENS, CI 77289 / CHROMIUM HYDROXIDE GREEN, CI 77510 / FERRIC FERROCYANIDE ]

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne

Typ

Použitie Mihalnice
Typ Klasická
Špecifikácia Dekoratívne

Kefka

Tvar Úzka

Objem

Objem 8 ml

Efekt

Efekt Predĺženie, Otočenie

Farba

Farba Čierna
Kód:  DEKO5798
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3600521377024

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04