Obnoviť stránku

ĽORÉAL PARIS Super Liner Tattoo Signature Extra Black 13,4 ml

4,0 2 hodnotení
Kúpiť s kódom ALZADNI20
Kód bude uplatnený automaticky.
5,67 €
7,09 €

ĽORÉAL PARIS Super Liner Tattoo Signature Extra Black 13,4 ml

Očné linky ĽORÉAL PARIS Tattoo Signature Extra Black extra čiernej farby sú skvelým pomocníkom každej ženy pre zvýraznenie kontúr očí. V perfektnom stave vydržia po celý deň. Behom chvíľky dodajú očiam jedinečný dramatický vzhľad a podčiarknu ich prirodzenú krásu. Vykúzlia podmanivý a zvodný pohľad, s ktorým prilákate pozornosť vášho okolia. Vďaka ultra precíznemu aplikátoru s 0,4 mm extra jemným hrotom veľmi ľahko vytvoríte presnú a jednotnú linku. Vysoko pigmentovaná matná štruktúra zaručuje dlhotrvajúci výsledok po dobu až 24 hodín. Očné linky sú vodoodolné a zároveň odolné voči rozmazaniu.
Odtieň:
Extra Black – extra čierny

Účinky:
Výsledkom aplikácie vodoodolných očných liniek ĽORÉAL PARIS Tattoo Signature Extra Black je podmanivý a zvýraznený pohľad očí. Očné linky sú presné a ostré, bez rozmazania vydržia po celý deň a noc. 
Použitie:
Priložte aplikátor čo najbližšie k riasam a jedným ťahom veďte linku od vnútorného kútika smerom von.

Objem:
13,4 ml

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ

Typ Tekuté linky , Vodoodolné linky

Objem

Objem 13,4 ml
Kód:  DEKO1441
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3600523530830

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14