Obnoviť stránku

L'ORÉAL PARIS Elseve Color Vive Set

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

L'ORÉAL PARIS Elseve Color Vive Set

Darčeková sada L'Oréal Paris Elseve Color Vive Set ponúka ženám dva luxusné produkty špeciálne vyvinuté na starostlivosť o farbené vlasy. Sadu tvorí šampón na vlasy, ktorý skvele doplňuje vlasový balzam. Vďaka obsiahnutým účinným zložkám sa obidva prípravky postarajú, aby farba vašich vlasov bola stále rovnako sýta a žiarivá ako v prvých dňoch po zafarbení. Vlasom poskytnú výživu, starostlivosť a ochranu pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi. Vďaka UV filtrom vlasy aj ich farbu ochráni tiež proti účinkom slnečného žiarenia. Chráňte preto farbu vašich vlasov pred predčasným vyblednutím spolu s kozmetickou sadou Elseve Color Vive.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady L'ORÉAL PARIS Elseve Color Vive Set

  • Kozmetická sada L'Oréal Paris Elseve určená na farbené vlasy
  • Sadu tvorí šampón na vlasy a vlasový balzam z radu Elseve Color Vive
  • Vlasová kozmetika L'Oréal na uchovanie a predĺženie sýtosti farby
  • Šampón a balzam na vlasy na intenzívnu hebkosť vlasov a žiarivosť ich farby
  • Chráni farbu pred okolitými vplyvmi a UV žiarením a vlasom poskytuje termo ochranu
  • Nezaťažuje vlasy, dodáva im výživu a jemnosť, uľahčuje ich rozčesávanie
  • Šampón a balzam Elseve Color Vive ako ochranná starostlivosť na farbené vlasy

Uchovajte farbu vašich vlasov pomocou šampónu Elseve Color Vive

L'Oréal Paris Elseve Color Vive šampón bol vyvinutý špeciálne na starostlivosť o farbené alebo melírované vlasy. Nové posilnené zloženie bolo obohatené o špeciálny elixír, ktorý zachováva farbu a pomáha zvýrazniť jej žiarivosť. Navyše je vlasové vlákno intenzívne vyživované už od korienkov. Obsiahnuté UVA/UVB filtre chránia vlasové vlákno proti slnečným lúčom, čím predlžujú účinky farby. Výsledkom sú zdravé, hebké vlasy s intenzívnou a žiarivou farbou. Doprajte vašim vlasom tú najlepšiu starostlivosť bez zaťažujúcich silikónov.

Aktívne látky:
Elixír – na zachovanie intenzity farby
UVA/UVB filtre – na ochranu farby pred účinkami slnečného žiarenia

Spôsob použitia:
Aplikujte na vlhké vlasy, jemne premasírujte a dôkladne opláchnite.

Typ vlasov:
Farbené alebo melírované vlasy

Zloženie:
Voda, Sodium laureth sulfate, Dimethicone, Coco-betaine, Glycol distearate, Sodium chloride, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Cocamide mipa, Tocopherol, Sodium benzoate, Sodium cocoate, Sodium hydroxide, Ethylhexyl methoxycinnamate, Salicylic acid, Poly(linseed oil), Benzophenone-4, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Linalool, Alpha-isomethyl ionone, Carbomer, Geraniol, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Methyl cocoate, Citric acid, Hexylene glycol, Hexyl cinnamal, Parfum/fragrance

Objavte dlhotrvajúci lesk a hebkosť vlasov s balzamom L'Oréal Paris Elseve Color Vive

Balzam pre farbené vlasy L'Oréal Paris Elseve Color Vive perfektne dopĺňa účinky šampónu. Intenzívne sa o vlasy stará, dodáva im lesk a predovšetkým chráni farbu pred vyblednutím a vonkajšími vplyvmi, predlžuje jej trvanlivosť a dodáva jej nádhernú žiaru. Obsiahnutý komplex UVA a UVB filtrov chráni vlasové vlákna a farebné pigmenty pred účinkami slnečného žiarenia a vyživujúci koncentrát im zasa dodáva potrebnú výživu a hebkosť. Po použití vlasového balzamu je možné vlasy ľahšie rozčesať a navyše získajú termo ochranu na tepelný styling. Predĺžte krásu a žiarivosť vašej farby, je to jednoduché. Stačí používať balzam Elseve.

Aktívne látky:
Vyživujúci koncentrát – na výživu a hebkosť vlasov
Systém Nutri-Filtre – UVA a UVB filtre na ochranu farby pred účinkami slnečného žiarenia, zastavuje ultra-fialové žiarenie, umocňuje žiarivosť farby

Spôsob použitia:
Aplikujte na vlhké vlasy, nechajte 1 minútu pôsobiť a dôkladne opláchnite.

Typ vlasov:
Farbené alebo melírované vlasy

Zloženie:
Aqua (water), Cetearyl alcohol, Behentrimonium chloride, Cetyl esters, Tocopherol, Ethylhexyl methoxycinnamate, Trideceth-6, Chlorhexidine digluconate, Poly (linseed oil), Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Linalool, Benzophenone-4, Amodimethicone, Isopropyl alcohol, Alpha-isomethyl ionone, Geraniol, Citric acid, Potassium hydroxide, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Cetrimonium chloride, Hexyl cinnamal, Parfum (fragrance)

Darčeková sada obsahuje:
1× šampón na farbené vlasy L'Oréal Paris Elseve Color Vive Shampoo (250 ml)
1× balzam na farbené vlasy L'Oréal Paris Elseve Color Vive Shampoo (200 ml)

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy
Kód:  VBAL556
Produktové číslo:  8592807379943

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04